رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 627049

شهروندان آلمانی به ساخت پناهگاه برای دوره جنگ موظف می‌شوند

ساعت 24- یک روزنامه آلمانی گزارش داد، وزارت دفاع آلمان طرحی را برای دستور به آلمانی‌ها برای اینکه در زمان جنگ احتمالی خودشان سنگر و پناهگاه برای در امان ماندن از حملات دشمن بسازند، در دست تهیه دارد.

شهروندان آلمانی به ساخت پناهگاه برای دوره جنگ موظف می‌شوند

روزنامه آلمانی «بیلد» با اشاره به اینکه وزارت دفاع این کشور کمبود پناهگاه را به‌عنوان یکی از معضلات زیرساختی در بخش دفاعی تشخیص داده، نوشته که مقام‌های آلمان در حال تهیه یک برنامه دفاع ملی برای آن هستند که شهروندان در زمان وقوع جنگ خودشان بالاجبار برای خودشان پناهگاه بسازند

در مقاله بیلد آمده است: «در آلمان تنها ۵۷۹ سنگر وجود دارد که ظرفیت پناه دادن به مجموعا ۴۷۷۰۰۰ نفر را دارند. بنابراین شهروندان مجبور خواهند شد خودشان پناهگاه‌های خودشان را (به عنوان مثال در زیرزمین‌ها و گاراژها) بسازند. »

پایگاه اینترنتی «ام.دی.آر» پیشتر گزارش داده بود که وزارت دفاع آلمان مشغول تدوین یک طرح دفاعی جدید با تاکید بر بازدارندگی در برابر دشمنان است.

نشریه بیلد نوشت، این طرح عملیات دفاعی که در آلمان در حال توسعه است بخشی را نیز برای به کار گرفتن شهروندان آلمانی برای ساخت پناهگاه‌ها در نظر گرفته است.

از سوی دیگر طبق این گزارش این طرح وزارت دفاع آلمان فرض کرده که این کشور در زمان بروز یک جنگ در اروپا نه به‌عنوان خط مقدم جنگ بلکه به عنوان یک مسیر ترانزیت که تجهیزات و تسلیحات و سربازان ارتش‌های متحد از طریق خاک این کشور نقل و انتقال پیدا خواهند کرد، تعیین می‌شود.

بر اساس این فرضیه سربازان ارتش آلمان ماموریت تامین امنیت بزرگراه‌ها، ایستگاه‌های راه آهن و بنادر را پیدا می‌کنند. از سوی دیگر، طبق این طرح دولت برلین برخی وظایف معمول نیروهای پلیس و ارتش را به عهده شهروندان می‌گذارد که شامل محافظت از نیروگاه‌های برق می‌شوند.

روزنامه بیلد نوشت که رالف تیسلر، رئیس دفتر فدرال امداد بلایا و حفاظت مدنی گفته است: «ساخت پناهگاه‌های جدید به دلیل محدودیت‌های زمانی دیگر شدنی نیست.»

به نوشته پایگاه راشا تودی، آلمان اخیرا به بهانه تهدیدات مربوط به جنگ اوکراین به بررسی برنامه‌هایی برای تقویت ارتش خود پرداخته است. از سوی دیگر دولت برلین برنامه دارد تا تعداد سربازان ارتش آلمان را از ۱۸۳۰۰۰ نفر به ۲۰۳۰۰۰ نفر تا سال ۲۰۳۱ افزایش دهد.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان ماه جاری میلادی مدعی شد روسیه ممکن است در عرضه پنج تا هشت سال دست به حمله به یک کشور عضو ناتو بزند.

این در حالی است که روسیه مکررا ناتو را به دلیل پیگیری سیاست گسترش خود به جنگ‌طلبی و دامن زدن به تنش‌ها در اروپا متهم کرده است. سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه اخیرا ادعاهای اروپایی‌ها مبنی بر این که مسکو برای حمله به ناتو برنامه دارد، کم‌اهمیت و «جنگ اطلاعاتی» خواند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها