دستگاه دیپلماسی ایران فریب خورد
ساعت 24 - اگر مردم مخالفت خود را با بعضی تصمیمات حکمرانان به زبان بیاورند ولی گوش شنوائی پیدا نشود، تضمینی برای بهرهمند ماندن حکمرانی از پشتوانه مردمی وجود نخواهد داشت. حرف اول و آخر نباید همان باشد که زمامداران میگویند. حرف و تصمیم زمامداران فقط هنگامی ارزش دارد که نظر مردم نیز آن را همراهی کند.
اگر افرادی به عنوان کارشناس و صاحبنظر توسط رسانه ملی مطرح شوند که با صراحت بگویند بشار اسد بسیار بعید است سقوط کند و درست در همان لحظه که او این اظهارنظر را در مرآ و منظر عموم میکند بشار اسد در حال فرار به مسکو باشد، این یعنی حکمرانان ما کارشناسانی را بکار میگیرند که برای خوشامد آنان سخن میگویند و با واقعیتها یا آشنا نیستند و یا نمیخواهند صادقانه با مردم سخن بگویند.
به این فاجعه یعنی فاصله گرفتن مردم از مسئولین در نتیجه ملاحظه تفاوت آنچه میشنوند با آنچه رخ میدهد لحظهای فکر کنید و به این سوال جواب بدهید که با چنین روشی چگونه میتوان اعتماد مردم را جلب و پشتوانه مردمی را حفظ کرد؟ عجیب اینکه چنین افرادی علیرغم تکرار چنین خطاهائی همواره پای ثابت کارشناسی! در رسانه ملی هستند. اگر رسانه ملی و رسانههای وابسته به حکمرانی ما به مردم بگویند اسرائیل مرده و حالا آماده شوید برای اینکه جنازهاش را دفن کنیم ولی رژیم اشغالگر صهیونیستی هر روز در جنایاتش علیه مردم فلسطین، غزه، لبنان و سوریه پیشروی کند، چگونه میتوان انتظار داشت مردم به ابزارهای تبلیغاتی ما اعتماد کنند؟
وقتی سفرای ما در بیروت و دمشق و آنکارا شامه سیاسی کافی برای پیشبینی حوادث یک هفته دیگر کشورهای محل ماموریت خود را ندارند و مدیران وزارت امور خارجه ما بعد از آنکه روسیه و آمریکا بر سر سوریه معامله میکنند و با پادوئی اردوغان و خریدن ارتش سوریه رژیم بشار اسد را سرنگون میکنند تازه متوجه میشوند که فریب خوردهاند، این یعنی باید در تار و پود دستگاه دیپلماسیمان تجدید نظری اساسی کنیم. این واقعیتها نشان میدهند حکمرانان ما باید برای نزدیک کردن رابطه خود با مردم و صمیمانه و مستحکم کردن آن تلاش کنند. رسیدن به این مطلوب فقط با فاصله گرفتن از شعار، توهم و تخیل و درک واقعیتهای جامعه میسر است.
روزنامه جمهوری اسلامی
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.