نهمین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور
، نهمین روز از جلسات علنی مجلس برای بررسی لایحه بودجه سال آینده کل کشور امروز (چهارشنبه) بیست و یکم آذر ۱۴۰۳ به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس تشکیل شد. تا پایان هشمین روز از بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴، بررسی بخشهای هزینهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ به پایان رسید و نمایندگان گزارش کمیسیون تلفیق بودجه درباره بندهای ارجاعی به این کمیسیون را مورد رسیدگی قرار دادند.
با موافقت نمایندگان، از یکشنبه-یازدهم آذر ۱۴۰۳ جلسات مجلس شورای اسلامی در سه نوبت صبح، عصر و شب برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ تشکیل میشود.
در جریان بررسی بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۴ در نهمین روز، نمایندگان مجلس موارد زیر را به تصویب رساندند.
مصوبات
تصویب بند (ح) تبصره ۱ لایحه بودجه که بر اساس آن موعد پرداخت مالیات خانههای لوکس حداکثر تا پایان بهمن سال ۱۴۰۴ خواهد بود.
تصویب بند (ر) تبصره ۱ لایحه بودجه که بر اساس آن بانک مرکزی را مکلف به اختصاص حداقل ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای واردات خودروهای سواری نو و کارکرده کردند؛ همچنین تعرفه واردات خودرو به ۶۰ درصد کاهش پیدا کرد.
تصویب بند (ش) تبصره ۱ لایحه بودجه که بر اساس آن امکان پرداخت تعرفه آزادراهها از حساب بانکی اشخاص فراهم میشود.
تصویب بند (ق) تبصره ۱ لایحه بودجه که بر اساس آن حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی در سال آینده مشخص شد.
تصویب بندهای (ک) ، (گ) و (ل) تبصره ۱ لایحه بودجه که بر اساس آن نحوه هزینهکرد درآمدهای مالیاتی بیش از پیشبینیهای انجام شده در لایحه بودجه مشخص شد تا در مناطق محروم هزینه شود.
تصویب بند (هـ) تبصره ۱ لایحه بودجه که بر اساس آن بیست و هفت صدم درصد از کل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده برای ساماندهی امور جوانان و ترویج و تعمیم فعالیت بدنی و همگانی شدن ورزش اختصاص پیدا میکند.
تصویب بند (ج) تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن مجلس، شورای اقتصاد مجوز استفاده طرحهای بخش دولتی دارای توجیه فنی، اقتصادی، مالی و زیستمحیطی را صادر میکند.
تصویب بند (ب) تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن مجوز انتشار اوراق اسلامی برای تسریع در تکمیل طرحهای عمرانی صادر شد.
تصویب بندهای (ح) و جز الحاقی تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن ساز و کار پرداخت بدهیها و مطالبات دولت مشخص شد.
تصویب بند (ش) تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن نمایندگان سازوکاری را برای تسویه بدهی دولت از طریق مولدسازی تعیین کردند.
تصویب بند (ص) تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن نمایندگان مجلس شورای اسلامی به سازمان برنامه و بودجه مجوز انتشار ۲۰ همت اوراق تضمین به موسسات اعتباری را دادند.
تصویب بند (ف) تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن احداث و خرید ساختمانهای جدید اداری توسط دستگاههای اجرائی از محل تجمیع، تفکیک، فروش و یا تهاتر زمین و ساختمانهای در تملک خود مجاز است.
تصویب بندهای (ض) و الحاقی ۱ تبصره ۲ لایحه بودجه که بر اساس آن ساز و کاری برای تسریع در تکمیل طرحهای عمرانی مشخص کردند.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.