رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 220201

ونگر: سانچس مهاجمی در کلاس جهانی است

ساعت24- آرسن ونگر پس از برد 5 بر یک آرسنال مقابل وستهم و هت‌تریک الکسیس سانچس گفت که این مهاجم تمام مواد لازم را دارد که مهاجمی در کلاس جهانی باشد.

سانچس یکی از بهترین نمایش‌هایش با پیراهن آرسنال را داشت و گل اول را ساخت و سه گل هم خودش زد.
او روی گل اولش چرخش سریعی داشت و یک مدافع را جا گذاشت و از زاویه‌ای بسته گل زد. او سپس گل دومش را از پشت محوطه جریمه به ثمر رساند اما زیباترین گل او، سومی بود که او ابتدا وانمود کرد که می‌خواهد ضربه بزند و سپس توپ را از روی سر دروازه‌بان حریف عبور داد.
ونگر درباره این مهاجم اهل شیلی گفت: «او تمام مواد لازم را دارد که مهاجمی در کلاس جهانی باشد. او این را بار دیگر در این بازی نشان داد. او سریع است، می‌تواند دریبل بزند و غریزه‌ای کشنده دارد. او بار دیگر نشان داد که مهاجمان اهل آمریکای جنوبی در حال حاضر بهترین مهاجمان دنیا هستند. باید این را پذیرفت. اگر به برترین مهاجمان اروپا نگاه کنید می‌بینید که همه اهل آمریکای جنوبی هستند.»
الکس اوکسلاد-چمبرلن هم درباره سانچس گفت: «او درخشان بود. او به شما فاکتور سرعت را می‌دهد. او از بسیاری جهات مانند سرخیو آگرو است.»

ایران ورزشی

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها