رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 1107

رییس جمهوری لبنان:

هیچ مبلغی از سوی ایران برای مسلح کردن ارتش پیشنهاد نشده است

سایت خبری تحلیلی ساعت24- رییس‌جمهور لبنان گفت که ایران مبلغی را برای کمک به تجهیز ارتش این کشور ارائه نکرده است.

هیچ مبلغی از سوی ایران برای مسلح کردن ارتش پیشنهاد نشده است
میشل سلیمان در گفت‌وگو با روزنامه الیوم درباره اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر موافقت لبنان با دریافت هدیه عربستان (در مسلح کردن ارتش لبنان) و مخالفت آن با کمک‌های ایران در این زمینه بیان کرد: در طول این مدت و در طول مدت زمانی که من به عنوان فرمانده ارتش و هم‌چنین رییس جمهور بودم هیچ مبلغی از سوی ایران برای مسلح کردن ارتش پیشنهاد نشده است. هم‌چنین اطلاعی ندارم که طی سه ماه گذشته پیشنهاد کمکی از سوی ایران برای تجهیز ارتش لبنان مطرح شده است یا خیر.
رییس جمهور لبنان پیش از این در سخنانی با تاکید بر ضرورت تقویت ارتش و جلوگیری از انتشار سلاح در دست گروه‌های غیر دولتی، اعلام کرد که عربستان ۳ میلیارد دلار برای تجهیز ارتش در اختیار لبنان قرار می‌دهد و این کمک نظامی بزرگترین کمک نظامی به لبنان در طول تاریخ کشورمان است.
میشل سلیمان با تشکر ویژه از پادشاه عربستان گفت: با توافق عربستان، فرانسه و لبنان این کمک مالی برای خرید تجهیزات نظامی و سلاح از فرانسه برای ارتش لبنان و تجهیز آن صرف خواهد شد.
منبع ایسنا
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها