رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 11374

اعتراض رییس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی

سیف از بنگاه داری بانک ها حمایت می کند

سیف از بنگاه داری بانک ها حمایت می کند
style="line-height: 1.5em;">سایت خبری تحلیلی ساعت 24- رئيس کميسيون صنايع اتاق ايران و رئيس کميسيون فضاي کسب و کار ، کار آفريني و مقررات اتاق تهران در گفت و گو با خبرنگار ساعت 24 گفت: وقتي بانک مرکزي منابع را در اختيار مي گذارد و عملا منابع براي رشته هاي مختلف تقسيم بندي مي شود بايد نظارت بيشتري داشته باشد تا درصدهايي که در نظر گرفتند به بخشهاي مربوطه داده شود امااين اتفاق نمي افتد.
احمد پورفلاح افزود: از طرفي دست بانکها باز است و خودشان بنگاه دار شدند و خيلي از منابع خود را به جاي اينکه هدايت کنند به بخش توليد به زير مجموعه هاي خود اختصاص مي دهند. وقتي هم قرار شد ديگر اين کار رخ ندهد اکنون به صورت ضربدري به زير مجموعه هاي بانکهاي ديگر مي دهند.
وی گفت: ما اين  موضوع را زير سوال برديم اما آقاي سيف اعلام کردند بانک ها هم يک بنگاه هستند و بنگاه ها هم برابر اساسنامه خود حق دارند که منابع خود را در هر جايي استفاده کنند.
پورفلاح با اشاره به این واقعيت که وقتي مطالبات معوق تعقيب مي شود مي بينيم که به نام صنعت ولي به کام خيلي از رشته هاي ديگر شده است، گفت :وقتي به صنعت مي رسيم درواقع حداکثر 14% تحليل مي شود. در واقع صنعت هميشه مظلوم واقع شده است. قرار شد بودجه بانکهاي تخصصي مرتبط  با صنعت مثل بانک صنعت و معدن و بانک توسعه و صادرات از محل صندوق توسعه ملي سرمايه خود را اضافه کنند که به طور مشخص به بخش توليد اختصاص داده شود.
وی برای برون رفت از  این مشکل گفت :یک راه اين است که بورس بايد فضايش باز شود تا واحدهاي صنعتي راحتر بتوانند در بورس يا فرابورس حضور پيدا کنند. نقدينگي که در بخش مردمي وجود دارد به توليد بيايد. براي صادرکردن اوراق مشارکت اجازه داده شود.در کشورهاي توسعه يافته بانکها التماس واحدهاي صنعتي را مي کنند تا از آنها وام بگيرند اما اينجا انواع و اقسام وثيقه ها آنهم با ارتباط تازه بتوان وام گرفت آنهم با بهره هاي خيلي سنگين.
 پورفلاح افزود :در شرايطي که بهره هاي سنگين در قيمت تمام شده تاثير بدي مي گذارد.  بهره هاي سنگين  باعث مي شود قيمت تمام شده بالا برود و در بازار جذب نشود من اصلا موافق نيستم که اين بند ناف کماکان ادامه داشته باشد زيرا وجود اين بند ناف در حقيقت واحدهاي صنعتي را در خيلي از مواقع در موضع ضعف قرار مي دهد و و قتي بند ناف را فشار مي دهند نفس کشيدن صنايع با مشکل مواجه مي شود.
 
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها