اپل در حال تشکیل ارتشی از ژنرالهای حقوقی
ساعت 24- اپل با کمک گرفتن از 500 وکیل زبده، دادگاههای سریالی خود را پشت سر میگذارد!
گزارشی جالب توجه از وکیل ارشد شرکت اپل «بروس سِوِل» - Bruce Sewell – روز گذشته در نشریه «بلومبرگ» یک واقعیت جالبتوجه را در مورد امپراتوری حقوقی که وی در اپل بر آن نظارت دارد، بیان کرده است: ۵۰۰ وکیل حقوقی برجسته زیر نظر وی برای اپل کار میکنند.
بروس سول را پیش از این و پیش از آنکه همین تازگیها در برابر کنگره آمریکا در مورد ماجرای درگیری امنیتی اپل و اف.بی.آی گواهی دهد، به عنوان «انتقام جوی قانونی» استیو جابز میشناختند. کسی که شخصاً به کره جنوبی سفر کرد تا مقامات شرکت سامسونگ را از تمامی مواردی که در گوشی هوشمند Galaxy، ناقض حقوق انحصاری اپل بوده است، مطلع سازد و یکسری از دعواهای حقوقی را شروع کند که تا به امروز هم ادامه دارد.
درواقع سول یک عامل ساکت و خاموش است که کسبوکار را در پنجرهای بسیار فراختر از اتاقهای دادگاه میبیند. برای مثال در ماجرای دعواهای حقوقی با سامسونگ وی به خوبی از ارزش روابط عمومی در این پرونده و تأثیری که بر نمایش سامسونگ به عنوان یک هنرمند پوچ و تقلبی داشت، آگاه بود.
حال وی در خط مقدم جبهه اپل در مقابله با اف.بی.آی و خواست دولت آمریکا برای همکاری اپل در رمزگشایی از دستگاههای آیفون است؛ اما نکته ماجرا اینجاست که با همه تبحری که سول در دعواهای حقوقی تجاری دارد، در مورد قانون امنیت ملی ایالاتمتحده متخصص نیست و همین موضوع در مورد سایر وکلای فعال در اپل نیز صادق است.
از همین روی سول فهرستی از برترین و شناختهشدهترین وکلای قانونی در این حوزه را فراهم کرده است که افرادی مانند «تد اولسن» - Ted Olson – که سابقاً معاون دادستان بوده است و همچنین «نتئودور بوتروس» - Theodore Boutrous – برجستهترین وکیل قانون رسانه در لسآنجلس، در این فهرست دیده میشوند.
اما کار سول به همینجا ختم نمیشود و در خفا تمایل زیادی به همکاری نزدیک در اینباره با «مارک زویلینجر» - Marc Zwillinger – دارد. وکیل ۴۴ ساله متخصص در امور حقوق مالکیت معنوی که سابقاً عوامل اف.بی.آی را در مورد لوایح قانونی حوزه دیجیتال آموزش میداده است. آنگونه که بلومبرگ گزارش داده است، این دو به شکل مدام و روزمره در حال ارتباط پیامی و از طریق ایمیل با یکدیگر هستند. زویلینجر از سال ۲۰۱۱ با شرکت اپل همکاری دارد.
بیشترین شهرت زویلینجر مربوط به دفاع از شرکت یاهو در برابر یک درخواست و دستور دولتی برای در اختیار قرار دادن اطلاعات به NSA است. در این دعوا دولت شرکت یاهو را تهدید به جریمه روزانه ۲۵۰ هزار دلار در صورت سرپیچی از دستور کرده بود؛ اما زویلینجر در نهایت موفق شد به نفع یاهو رأی بگیرد.
به نظر میرسد، با داغتر شدن موضوع آیفونهای سن برناردینو و بروکلین، اخبار بیشتری در مورد زویلینجر و سول به دست میآید. ضمن آنکه خواندن کل ماجرا در خبرگزاری بلومبرگ نیز خالی از لطف نیست. گزارشی که اطلاعات خوبی در مورد نبرد فعلی اپل با اف.بی.آی را نیز در بر دارد.
منبع : تابناک
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.