نگرانیها از شکستن حریم خصوصی
ساعت 24-گزارشها نشان میدهد که از هر 10 کاربر اینترنتی، شش نفر نگران مسائل امنیتی و شخصی هستند.
تنها 30 درصد ادعا کردند که فکر میکنند دولت اقدامات کافی برای حفظ اطلاعات شخصی از شرکتهای خصوصی را انجام میدهد و حدود 80 درصد نگران بودند که اطلاعاتشان در اینترنت در حال خرید و فروش است و یا تحت نظارت قرار دارد.
نویسنده این گزارش مینویسد: شهروندان جهانی به طور فزایندهای درباره حریم خصوصی آنلاین و امنیت خود نگران هستند، به ویژه هنگامی که اطلاعات شخصی توسط شرکتهای خصوصی و دولت به کار گرفته میشود. پرسشهای بیپاسخی وجود دارد درباره اینکه کدام شهروندان جهانی میتوانند به دسترسی نامحدود اینترنت اطمینان کنند و مسئولیت این فضای ناشناخته بر عهده چه کسی است.
در این شرایط به نظر میرسد کاربران اینترنت دلیلی برای نگرانی دارند.
برای مثال، محققان در دانشگاه میشیگان گزارشی را منتشر کردند که نقایصی را در خصوص امنیت وسایل هوشمند (SmartThings) سامسونگ آشکار میکند. سیستم مذکرر از طیف گستردهای از دستگاهها پشتیبانی میکند، از جمله قفل درها، هشدار آتش و سنسورهای حرکتی.
محققان کشف کردند که بیش از 55 درصد از برنامه های وسایل هوشمند(یعنی برنامه هایی که برای دستگاههای متصل مورد نیاز هستند) دسترسی کامل به دستگاههای متصل دارند، حتی اگر به دسترسی محدودی نیاز داشته باشند.
به گفته محققان این برنامههای مورد نیاز وسایل هوشمند که برنامههای هوشمند (SmartApps) نامیده میشوند، همچنین از چیزهایی که حاوی اطلاعات حساس است، مانند کدهای قفل محافظت نمیکند.
در طول آزمایش، محققان نقیصه مشترکی در وسایل هوشمند یافتند و با موفقیت قادر به سرقت پینکدها شدند. به علاوه، آنها توانستند حالتی را غیرفعال کنند که بدون دسترسی فیزیکی به خانه، باعث روشن شدن جعلی هشدار آتش شوند.
سامسونگ گفته است که بررسیهایی را برای جلوگیری از ورود اپلیکیشنهای مخرب به کاربران نهایی انجام میدهد، اما نویسندگان این تحقیق بر این باور هستند که این تلاشها کافی نیست. وبسایت SmartThings نیز اظهار کرده است که مصرفکنندگان این فناوری گزارشی را مبنی بر هجوم به برنامههای خود اعلام نکردهاند.
منبع: ایسنا
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.