هشدار پلیس فتا درباره بلوتوث ناشناس
ساعت 24-رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه گفت: کاربران از پذیرش فایلهایی که از طریق اتصالات ناخواسته بلوتوث ارسال میشود، خودداری کنند.
شفیعی بیان داشت: بلوتوث بهطور عمده برای ایجاد یک شبکه بیسیم شخصی مورد استفاده قرار میگیرد، اما همچون هر تکنولوژی دیگری دارای مزایا و معایبی است، بنابراین استفاده از بلوتوث بدون خطر نخواهد بود و افراد مجرم میتوانند با استفاده از این تکنولوژی به اطلاعات دستگاه دیگران دسترسی پیدا کنند.
به گفته رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه، یکی از روشهای مجرمان چنین است که پیامی برای فرد قربانی ارسال میکنند و از او میخواهند بلوتوث خود را برای دریافت پیام روشن کند و پس از روشن کردن بلوتوث توسط قربانی، فرد مجرم به اطلاعاتی همچون لیست تماس، ایمیل، پیامهای متنی، تصاویر، فیلمها و اطلاعات دیگر ذخیره شده در کارت حافظه دسترسی پیدا میکند.
وی تصریح کرد: از پذیرش فایلهای پیوست یا برنامههایی که از طریق اتصالات ناخواسته بلوتوث برای شما ارسال میشود، خودداری و درخواست اتصال آنها را رد کنید و فقط زمانی که قصد دارید به دستگاه دیگری متصل شوید، تنظیمات دستگاه خود را در حالت قابل شناسایی و در بقیه موارد در حالت غیرقابل شناسایی قرار بدهید.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: تا جاییکه ممکن است از برقراری ارتباط یا انتقال اطلاعات حساس و شخصی با استفاده از دستگاه بلوتوث خودداری کنید و از کلمات رمز قوی استفاده کنید که بهطور تصادفی ایجاد میشود، یعنی هنگامیکه هر 2 ابزار بلوتوث به یکدیگر متصل میشوند و رمز عبور را زمان دریافت درخواستهای غیرمنتظره وارد نکنید.
رئیس پلیس فتای استان کرمانشاه از تمام کاربران خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و افراد مجرم در فضای اینترنتی و مجازی، آنرا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir اعلام کنند.
فارس
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.