رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 203909

بعد از سرقت گوشی اندرویدی چه کنیم؟

ساعت 24-از لحظه سرقت گوشی تلفن همراه، هر کاربری به اوج استرس میرسد و نگرانی های زیادی از بابت گوشی و البته اطلاعات موجود در آن دارد. شاید گوشی شما غیر قابل پیدا شدن باشد. اما میتوانید اطلاعات آن را از راه دور از بین ببرید.

سرقت گوشی
در این مطلب به شما خواهیم گفت که بعد از سرقت گوشی اندرویدی چه کنیم؟

۱- در اولین فرصت به کلانتری محل مراجعه کنید و سرقت گوشی را اطلاع دهید تا در آنجا برای شما تشکیل پرونده شود.

۲- سپس به دادسرا ارجاع داده می‌شوید. دادسرای محل به شما فرمی می‌دهد که در آن مشخصات گوشی و شماره سریال آن را اعلام می‌کنید.

۳- برای سوزاندن سیم‌کارت به یکی از دفاتر خدمات مشترکین تلفن‌ همراه مراجعه کنید. البته باید سند سیم‌ کارت و آخرین قبض پرداخت شده سیم‌ کارت را همره داشته باشید. در غیر این صورت باید آخرین قبض را از دفاتر خدمات ارتباطی دریافت کنید و پس از پرداخت مبلغ، سیم‌کارت جدید خود را تحویل بگیرید.

۴- زمانی که گوشی سرقتی با سیم‌ کارت دیگری فعال شود، گوشی مسروقه از طریق مخابرات ردیابی و به صاحبش تحویل داده می‌شود.

جستجو به صورت شخصی و حذف اطلاعات:

در حال حاضر همه ابزارهای اندرویدی به قابلیت Android Device Manager دسترسی دارند. بر خلاف راه حل های جانبی ارائه شده توسط توسعه دهندگان متفرقه این راه حل کاملا رایگان است و به صورت پیش فرض بر روی گوشی شما نصب بوده و شما می توانید از اشتراک گوگل خود برای استفاده از آن بهره بگیرید و نیازی به ثبت نام و ایجاد یک اشتراک جدید نیست.

برای استفاده از آن به سراغ فهرست اپلیکیشن های گوشی خود رفته و سپس اپلیکیشن Google Settings را اجرا کنید، بعد بر روی Android Device Manager اشاره کرده و گزینه های Remotely Locate This Device و Allow remote Lock and Factory Reset را علامت بزنید تا این قابلیت ها فعال شوند. از این لحظه به بعد هر کسی به اشتراک گوگل شما دسترسی داشته باشد می تواند از راه دور گوشی شما را ردیابی، قفل و یا ریست کند.

اگر گوشی اندرویدی شما دزدیده شد می توانید از این به بعد به سراغ وب سایت فروشگاه گوگل پلی رفته و بر روی دکمه چرخ دنده مانند تنظیمات کلیک نموده و سپس گزینه Android Device Manager‌ را انتخاب کنید. همچنین این امکان وجود دارد تا به صورت مستقیم به سراغ وب سایت Android Device Manager بروید. اگر قصد دارید گوشی خود را از طریق یک گوشی اندرویدی دیگر نیز ردیابی کنید کافیست اپلیکیشن Android Device Manager را نصب نمایید.

گوگل تاریخچه ای از محل استقرار فیزیکی گوشی شما ذخیره سازی نمی کند و تنها زمانی که به این سرویس لاگین می شوید یک تقاضا برای مشخص کردن محل استقرار فیزیکی گوشی شما ایجاد نموده و با خروج شما از سرویس این تقاضا لغو می گردد. اگر گوشی شما به هر دلیلی خاموش بوده یا ریست گردیده باشد یا به یک ارتباط Wi-Fi یا سلولار دسترسی نداشته باشد شما قادر به ردیابی آن نخواهید بود. در سایر موارد قادر هستید کاری کنید گوشی شما با حداکثر صدای ممکن برای مدت ۵ دقیقه زنگ بخورد تا در صورتیکه در نزدیکی شماست آن را بیابید، میتوانید گوشی را با یک پسورد جدید قفل کرده و یا کل گوشی و اطلاعات موجود بر روی آن را پاکسازی کنید.

قابلیت های یاد شده مفید و کاربردی هستند، اما حتی بعد از انجام و به کارگیری جدی ترین قابلیت ممکنه یعنی پاکسازی به صورت ریموت باز هم سارق با یک گوشی همانند گوشی نو و تازه مواجه خواهد بود که می تواند از آن استفاده کرده یا آن را به فروش برساند. قسمت بسیار بد ماجرا در این است که یک سارق میتواند حتی با ندانستن پسورد یک گوشی قفل شده نیز آن گوشی را پاکسازی و ریست نماید و سپس از آن استفاده کند.

بولتن نیوز

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها