رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 225544

تشخیص زودهنگام زخم بستر به کمک فناوری مریخ ناسا

ساعت 24- محققان طی یک پژوهش جدید از فناوری مریخ ناسا برای تشخیص زودهنگام زخم بستر بهره گرفته‌اند.

به گزارش انگجت، آنها موفق شدند تا با استفاده از اسکنر SEM (Subepidermal Moisture) یا اسکنر میزان رطوبت بافت‌های پوست، 10 روز قبل از اینکه زخم بستر به سطح پوست برسد آن را تشخیص دهند.

زخم بستر که همچنین زخم فشاری نام دارد، با آماری برابر با 500 هزار نفر در سال، بیش از هر نوع سرطانی باعث مرگ و میر در انگلستان می‌شود.

یکی از مشکلات پزشکان و پرستاران در مبارزه با زخم بستر تشخیص زودهنگام آن است.

پیشتر کارکنان بیمارستان‌ها در یک روش سنتی تنها می‌توانستند زخم بستر را در زمانی که به سطح پوست می‌رسید شناسایی کنند که این امر دارای آسیب‌های جبران ناپذیری بود.

تا اینکه اسکنر SEM روش‌های پیشین را تغییر داد.

این اسکنر که بی‌سیم ، دستی و غیرتهاجمی بوده با استفاده از تکنولوژی زلزله شناسی که از کاوشگر مریخ ناسا اقتباس شده، قادر به تشخیص زخم بستر تا 10 روز قبل از بروز آن بر روی پوست می‌باشد.

محققان به تازگی آن را بر روی بیش از 1200 بیمار در سراسر 13 بیمارستان آزمایش کرده و با موفقیت توانستند احتمال بروز زخم بستر را در این بیماران به طور کامل از بین ببرند.

یکی از بیمارستان‌ها به نام بیمارستان سنت ماری که وقوع زخم بستر در آن به صفر رسیده بود، تخمین زده است که با استفاده از اسکنر SEM توانسته در حدود 600 هزار پوند ذخیره کرده و ساعت بهره وری پرستاران به 1420 رسیده است.

ایسنا

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها