رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 326671

امکان رجیستری با کد ملی فراهم خواهد شد

ساعت 24-طرح رجیستری موبایل مشکلاتی دارد اما مشکلی که غیرفعال شدن گوشی‌های رجیستری شده را از جمله گوشی‌های برند اپل به دنبال داشته باشد در این طرح وجود ندارد .

4
حمیدرضا دهقانی‌نیا مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سخنگوی طرح رجیستری موبایل در پاسخ به خبرنگار ایلنا درباره وجود هرگونه باگ یا مشکلی در این طرح و غیرفعال شدن برخی از گوشی‌های رجیستر شده از قبل اظهار داشت: طرح رجیستری موبایل مشکلاتی دارد اما مشکلی که غیرفعال شدن گوشی‌های رجیستری شده را از جمله گوشی‌های برند اپل به دنبال داشته باشد در این طرح وجود ندارد و غیرفعال شدن برخی از گوشی‌های فعال شده در شبکه ارتباطی مربوط به این است که صاحب دستگاه که فروشنده یا خریدار بوده است دستگاه را به درستی در شبکه ثبت نکرده است.

وی افزود: برخی از فروشندگان با یک سیمکارت چندین موبایل را فعال کردند که بنابر آماری که موجود است یک فروشنده با یک عدد سیمکارت ۶۳ دستگاه موبایل برند اپل را فعال کرده است در این میان برخی فروشندگان حوصله و صبر نکردند و سریعا بعد از روشن شدن دستگاه در حالی که هنوز موبایل آنتن دریافت نکرده و در شبکه ثبت نشده اقدام به خارج کردن سیمکارت از اسلات موبایل کردند که باعث شده تا گوشی پیامک غیرفعال شدن دریافت کند.

دهقانی‌نیا در پاسخ به خبرنگار ایلنا با بیان اینکه حتی در صورت تعویض تاکیدات سخت افزاری دستگاه از جمله برد دستگاه هیچ مشکلی برای رجیستری دستگاه ایجاد نمی‌شود تاکید کرد: با کارشناسان معتبر و مطرح حوزه درباره مشکلاتی که ممکن است برای رجیستری ایجاد شود صحبت و گفت‌وگو انجام شده است.

کسانی که گوشی خود را تعمیر می‌کنند یا اقدام به تعمیر برد تلفن همراه می‌کنند کد ۱۵ رقمی IMBI تغییر پیدا می‌کند و صاحب دستگاه به راحتی با سامانه همتا می تواند IMBI جدید را با سریال قبلی جایگزین کند. یکی از برندهای موبایل که مشمول طرح رجیستری است به مراتب این مشکل را داشته است. اما برای صاحب دستگاه هیچ مشکلی ایجاد نشده است.

وی تاکید کرد: در بودجه برای رجیستری ۱۶ هزار دستگاه تلفن همراه که توسط مردم در حال استفاده بود از شبکه ارتباطی قطع شد و در عمارات نیز مشکلاتی وجود داشت اما طرح رجیستری موبایل در ایران کاملترین طرح ثبت تلفن همراه بوده است که تا به امروز اجرا شده و با نمونه‌های مشابه در ترکیه، امارات و اوکراین اجرایی شده متفاوت است.

سخنگوی طرح رجیستری موبایل با اشاره به تعداد تلفنهای همراه بلاک شده در شبکه ارتباطی گفت: ۲۱ هزار و ۲۶۵ دستگاه تلفن همراه در شبکه ارتباطی بلاک شده است که فقط ۱۱ هزار و ۹۰۰ مورد مربوط به شبکه ایران است. و انتظار می‌رود میزان گوشی‌های از کار افتاده تا به امروز به عدد ۲۳ هزار دستگاه برسد.

دهقانی‌نیا خاطرنشان کرد: برخی از صاحبان دستگاه‌های غیرمجاز در شبکه مسافران بوده‌اند که از شبکه ارتباطی ایران خارج شده‌اند و دیگر در شبکه ارتباطی نیستند و همچنین برخی دیگر افرادی هستند که از IMBI گوشی آنها اطلاعاتی از جمله لاگ و فعالیت در شبکه در دسترس نیست.

حمیدرضا دهقانی‌نیا در پاسخ به خبرنگار ایلنا درباره اینکه آیا امکان رجیستری با کد ملی فراهم خواهد شد یا خیر گفت: این امکان وجود دارد که در آینده موبایل براساس کد ملی ثبت شود.

سخنگوی طرح رجیستری موبایل با اشاره به سوال خبرنگار ایلنا درباره رجیستر تبلت‌ها در شبکه ارتباطی گفت: رجیستری تبلت‌ها به سال اینده موکول شده چرا که تبلت‌ها میزان قاچاق زیادی را به خود اختصاص داده‌اند و واردکنندگان دارای مشکلات متعددی در این حوزه هستند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها