ده کلمه ممنوعه در تولید محتوا جهت سئو
رپورتاژ / امروزه دیگر کمتر کسی هست که با معجزه تولید محتوا آشنایی نداشته باشد. همین چند وقت پیش بود که یک نفر که درزمینهٔ تجهیزات سرمایشی فعالیت میکرد، تماس گرفت و بهغیراز خدمات سئویی که نیاز داشت، تاکید بر تولید محتوای سایت خود داشت.
امروزه دیگر کمتر کسی هست که با معجزه تولید محتوا آشنایی نداشته باشد. همین چند وقت پیش بود که یک نفر که درزمینهٔ تجهیزات سرمایشی فعالیت میکرد، تماس گرفت و بهغیراز خدمات سئویی که نیاز داشت، تأکید بر تولید محتوای سایت خود داشت. وقتی از او درباره این مسئله پرسیدیم که چرا اینقدر بر محتوا تأکید دارد، در پاسخ گفت که امروزه مشتریان من به دنبال چگونگی کار کردن دستگاهها هستند و من میخواهم که با محتوا سایت خود را غنی کنم و هم مرجعی پاسخ برای آنها باشم. ما بر اساس گفتههای این دوست عزیز و دیگر مشتریان خود، فهمیدیم (حتی شرکتهای دیگری هم که درزمینهٔ طراحی سایت و سئو فعالیت میکنند.) که افراد کمکم دارند به قدرت و معجزه تولید محتوا پی میبرند.
اگر میخواهید با نکات تولید محتوا آشنا شوید، توصیه میکنیم که حتماً مقاله زیر را مطالعه کنید:
مسئله تولید محتوا در ایران، بهتازگی رواج پیداکرده است. البته قبلاً هم وجود داشت ولی کسی پی به قدرت آن نبرده بود. برای همین هنوزِ خیلی از شرکتها و افراد اشتباهاتی را نیز در آن انجام میدهند. اشتباهاتی مانند روان نبودن جملات، اشتباه نوشتاری و غیره است. یکی از این موارد و اشتباهات، استفاده از عباراتی که سعی میکند شمارا بهطور کاذب بالا بکشد. کاربران امروزه خیلی باهوشتر گذشته هستند و کمتر حوصله تبلیغات شمارا دارند. آنها بیشتر دنبال مطالبی هستند که نیاز آنها را رفع نماید. ما در این مقاله قصد داریم تا ده کلمه اشتباهی که هر نویسندهای متأسفانه در محتوای خود به کار میبرد را بیان کنیم.
کلماتی که نباید استفاده نمایید
1. لایک
این عبارت بیشتر در محتواهای شبکههای اجتماعی دیده میشود. ما این را بهنوعی گدایی لایک مینامیم. بعضی از شرکتها، بهمنظور افزایش لایک پستهای انتشاریافته خود در شبکههای اجتماعی، از کاربران خود میخواهند که با لایک کردن آنها، تخفیفات ویژهای بگیرند. این متد که امروزه شدیداً استفاده از آن نهی میشود، قبلاً به دلیل این سرعت نفوذ و ورود شبکهها بالابود، جواب خوبی میداد اما امروزه نتیجه معکوسی را به همراه خواهد داشت.
اجازه بدهید که کاربران، محتوا را اگر واقعاً از آن خوششان آمد لایک کنند نه اینکه با ترفندهای سعی در لایک اجباری داشته باشید.
2. واقعاً
این عبارت متأسفانه در تبلیغات بعضی از محصولات هم دیده میشود. برای مثال حتماً در تبلیغات مایعهای ظرفشویی که در تلویزیون پخش میشود، مشاهده کردهاید که از عبارت " واقعاً تمیزکننده و از بین برنده کثیفیها " بهکاربرده میشود. این عبارتها هم نیز در محتواهای بسیاری از شرکتها دیدهشده است.
برای مثال شرکتی در معرفی محصولات خود، مینویسد که "این محصول واقعاً یکی از بهترین نمونههایی است که میتواند نیازهای شمارا برطرف نماید." استفاده از این عبارتها و شبیه به آن، بیشتر بر وجهه خود شما آسیب میرساند. من کاربر با خواندن این کلمه، حس میکنم که شرکت در نظر دارد با غلو کردن محصولات خود را به فروش برساند و محصولات آنها ویژگیهای مشخصی ندارد.
شاید / احتمالاً
تا زمانی که از مسئلهای مطمئن نشدید، در مورد آن هیچی ننویسید. هیچ کاربری امروزه دیگر به احتمالات توجهی نمیکند. برای مثال به کار بردن جمله زیر بهراحتی میتواند کاربر را از خرید محصول شما منصرف کند:
· ".... احتمال دارد در این کتابباز هم نتوانید پاسخ سؤال خود را پیدا کنید...."
مسلماً هر کاربری با دیدن این جمله، بهراحتی از خرید کردن کتاب شما منصرف میشود و به دنبال منبع دیگری میگردد که پاسخ سؤال آن را دقیقاً داشته باشد.
چیز
این عبارت در فارسی خودمان زیاد اتفاق میافتد، برای مثال مکالمه زیر را در نظر بگیرید:
- پسر این چیزو بده...
- کدوم چیز...
- همون چیز که کنار اون چیز بزرگه آبیس...
- آهان دیدم الآن می دم...
شما فقط در صورتی میتواند متوجه شوید که منظور آنها از چیز چیست که خودتان در مکان بوده باشید، در غیر این صورت هیچی متوجه نمیشوید. متأسفانه خیلی نویسندهها، در مطالب خود از عبارات چیز زیاد استفاده میکنند و فکر میکنند که کاربران هم متوجه منظور آنها میشوند.
. شگفتانگیز/ بسیار معروف / بزرگ
قصد فروش شارژ تلفت هماره دارید یا یک جایزه بنز الگانس برای محصولات خود قرار دادهاید؟ شما قرار است که با معرفی ویژگیها در محتوا، کاربران خود را ترغیب کنید. اگر ویژگیهای شما خوب باشد یا محتوای شما بهخوبی نوشتهشده باشد، دیگر اصلاً نیازی در به کار بردن این عبارتها وجود نخواهد داشت. این را در نظر داشته باشید که هر چه از خودتان بیشتر تعریف کنید، کاربران بیشتر زده میشوند.
کاملاً
این کلمه ممکن است معانی متفاوتی داشته باشد و بسته به نوع جمله آن دارد. بعضی از نویسندهها از مشتقات این کلمه مانند دقیقه و غیره به کار میروند. در حالت کلی منظور نویسنده یعنی اینکه من از محتوایی که مینویسم صد درصد مطمئنم. نمیتوانیم بگوییم که این کلمه مناسب نیست ولی بههرحال توصیه میکنیم که تا حد ممکن اگر قصد تعریف دارید، بههیچوجه به کار نبرید.
تقریباً
به کار بردن این کلمه هم یعنی اینکه شما از محتوایی که مینویسید، مطمئن نیستید. همانطور که گفتیم کاربران به محتوا و اطلاعات تقریبی بههیچوجه اعتماد نمیکنند.
البته یک نکتهای را هم که در آخر بهتر است بیان کنیم این است که بعضیاوقات شما ناچار به کار ببرید، همانطوری که ما در این مقاله آموزش سئو سایت به کاربردیم. مهم این است که این کلمات شما از هدف اصلی که مدنظرتان است، دور نکند.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.