عبور سیارکی خطرناک از نزدیک زمین در چند روز آینده
ساعت 24-مدرس و پژوهشگر نجوم گفت: سیارکی با نام "aj ۱۲۸ ۲۰۰۲" در ساعت یک بامداد ۱۵ بهمن امسال به نزدیک ترین فاصله با زمین میرسد، اما به عنوان تهدید واقعی برای زمین محسوب نمی شود.
وی ادامه داد: اما گروهی از سیارکها هستند که مدارشان به زمین نزدیک است و یا حتی مدار زمین را قطع میکنند. سیارکهای این گروه به دلیل اینکه به مدار زمین نزدیک هستند، هر از گاهی به زمین نزدیک میشوند و مستعد برخورد با زمین هستند. بنابراین جزء سیارکها و اجرام خطرناک برای زمین قرار میگیرند.
مدرس و پژوهشگر نجوم ادامه داد: ساعت یک بامداد یکشنبه ۱۵ بهمن سیارکی با نام "aj ۱۲۸ ۲۰۰۲ " به نزدیک ترین فاصله با زمین میرسد، اما به عنوان تهدید واقعی برای برخورد با زمین محسوب نمیشود.
مرادی درمورد خصوصیات این جرم آسمانی تصریح کرد: این سیارک از فاصله حدود بیشتر از ۴چهار میلیون کیلومتری زمین عبور میکند که حدود ۱۰ برابر فاصله با زمین است. بنابراین فعلا خطری برای زمین محسوب نمیشود، اما به دلیل اینکه با هر بار نزدیک شدن به زمین ممکن است تحت تاثیر گرانش زمین اندکی به زمین نزدیک شود، ممکن است در سالهای آینده احتمال برخورد با زمین را داشته باشد.
کارشناس نجوم مرکز نجوم ادیب اصفهان با بیان اینکه این سیارک به اندازه متوسط در بازه ۰.۵ تا ۱.۲ کیلومتر است، خاطر نشان کرد: این سیارک در سال ۲۰۰۲ در قالب اجرای طرح جستجوی سیارک که در گذشته توسط ناسا پشتیبانی میشد، کشف شد.
مرادی همچنین به گفته پاول کوداس (Paul Chodus)، مدیر تحقیقات مربوط به اجرام نزدیک به زمین اشاره کرد و گفت: محققان ناسا میگویند که این سیارک را برای ۱۴ سال دنبال کرده اند و به طور دقیق مسیر مدار آن را می دانند.
وی افزود: البته بر اساس محاسباتی که دانشمندان انجام داده اند تا ۱۰۰ سال آینده این سیارک به حدی که احتمال برخورد با زمین را داشته باشد، نمیرسد.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.