راز رفتن پدر اندروید از گوگل فاش شد
ساعت24 - دلیل رفتن اندی رابین، مبدع سیستمعامل اندروید از کمپانی گوگل در سال 2014 آزار جنسی یکی از کارمندان بوده است که حالا این راز رسانهای شده است.
![اندروید](https://media.saat24.news/d/2016/07/09/0/316624.jpg)
این داستان را دو تن از مدیران ردهبالای گوگل بدون اینکه نامشان فاش شود، تائید کرده و میگویند گوگل به اندی رابین بسته اخراج 90 میلیون دلاری پیشنهاد داد و قرار شد تا 4 سال بهصورت ماهانه 2 میلیون دلار به وی بپردازند و آخرین قسط این پرداخت ماه آینده به پایان میرسد.
اندی رابین و 2 مدیر دیگر، مدیرانی بودهاند که بهصورت محترمانه و با پرداخت میلیون دلاری کمپانی گوگل را ترک کردهاند، درحالیکه متهم به آزار جنسی کارمندان خود شده بودند.
گوگل معمولاً درباره موضوعی مانند آزار جنسی کارمندان خاموش عمل کرده و حالا نیویورکتایمز با به دست آوردن اسناد دادگاه و صحبت با مدیران سابق گوگل و برخی کارمندان فعلی که در جریان بودهاند، موضوع را رسانهای کرده است. البته آنها درخواست کردهاند که همچنان ناشناس بمانند، زیرا موافقتنامه محرمانه بودن دیتای اداری کمپانی را امضاء کرده و بدان متعهد شدهاند. در غیر این صورت مجازات در انتظار آنها خواهد بود.
«سم سینگر» سخنگوی اندی رابین تأکید میکند که وی گوگل را با موافقت خود ترک کرده است.
«ایلین نوتون» قائممقام بخش عملیات انسانی در گوگل میگوید ما به موضوع سوء رفتار در کمپانی حساس هستیم و جلوی چنین رفتارهایی را میگیریم. اما کارشناسان میگویند گوگل در این زمینه ضعف از خود نشان داده است.
گوگل در سال 1998 توسط «لری پیج» و «سرگئی برین» فارغ التحصیلان دانشگاه استنفورد ایجاد شد. آن زمان داستان روابط آقای پیج با خانم ماریسا مایر(از اولین کارمندان گوگل که بعدا مدیر یاهو شد) رسانهای شد. داستان رابطه داشتن آقای برین نیز در سال 2014 با یکی از کارمندان رسانهای شد. اریک اشمیت،مدیر سابق اجرایی نیز داستان عاشقانه با زنی پیدا کرد که به عنوان مشاور استخدامش کرده بود.
دیوید دروموند به عنوان مشاور عمومی گوگل در سال 2002 استخدام شد و روابطش با جنیفر بلیکلی آشکار شد تا اینکه در سال 2007 صاحب فرزند پسر شدند.
سیاست گوگل ظاهرا در برابر اذیت و آزار جنسی، توقف کارمندان است اما در مورد اجرای قوانین داخلی کاملا انعطاف پذیر عمل کرده است.
منبع:خبرانلاین
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.