رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 399685

اطلاعات تازه‌ای از گوشی تاشو سامسونگ

ساعت24 - طبق جدیدترین اخبار، سامسونگ در کنفرانس توسعه‌دهندگان که قرار است یک هفته دیگر در سان‌فرانسیسکو برگزار شود، قصد دارد این گوشی تاشو را پشت درهای بسته برای افراد موردنظر خود نمایش دهد.

لوگو ی سامسونگ
style="text-align:right">طبق جدیدترین اخبار، سامسونگ در کنفرانس توسعه‌دهندگان که قرار است یک هفته دیگر در سان‌فرانسیسکو برگزار شود، قصد دارد این گوشی تاشو را پشت درهای بسته برای افراد موردنظر خود نمایش دهد. همچنین طبق اخباری که قبلا منتشر شده، به احتمال زیاد در اوایل سال ۲۰۱۹ این گوشی رسما معرفی می‌شود.

بر اساس این گزارش‌ها، این گوشی «گلکسی اف» (Galaxy F) نام دارد و شماره مدل آن هم SM-F900U است که شباهت زیادی به نام‌گذاری سری گوشی‌های گلکسی اس دارد. همچنین طبق این گزارش، نمونه‌های اولیه این گوشی در آمریکا تحت بررسی هستند.

اطلاعات تازه‌ای از گوشی تاشو سامسونگ

بر اساس این گزارش‌ها، این گوشی «گلکسی اف» (Galaxy F) نام دارد.

همچنین به‌نظر می‌رسد سامسونگ با همکاری گوگل رابط کاربری خاصی را برای اندروید این گوشی طراحی کرده است. مدل‌هایی با شماره SM-F900F و SM-F900N هم برای بازارهای اروپا و آسیا در نظر گرفته شده‌اند و این نشان می‌دهد که سامسونگ قصد دارد این گوشی تاشو را در سرتاسر جهان عرضه کند.

سامسونگ همچنان در مورد مشخصات سخت‌افزاری این گوشی اطلاعاتی منتشر نکرده و تنها می‌توانیم به حافظه داخلی آن اشاره کنیم که گویا ۵۱۲ گیگابایت خواهد بود. کارشناسان اعلام کرده‌اند که قیمت نهایی این گوشی در حوالی ۲۰۰۰ دلار است. در هر صورت برای دستیابی به اطلاعات درست و نهایی باید تا چند ماه دیگر صبر کنیم.

منبع:دیجی کالا

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها