رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 42245

راه اندازی اولین کلینیک خشم ۲۴ دی

ساعت24-معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: نخستین کلینیک خشم ۲۴ دی در تهران راه اندازی می شود.

راه اندازی اولین کلینیک خشم ۲۴ دی
محمود گلزاری در گفتگویی درباره زمان راه اندازی کلینیک خشم گفت:نخستین کلینیک خشم تهران بعد از ظهر روز ۲۴ دی ماه در بوستان نیلوفر منطقه ۷ راه اندازی می شود.

وی با بیان اینکه کلینیک‌های کنترل خشم را شهرداری تهران با نظارت تخصصی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان راه‌اندازی می‌کند تصریح کرد: این کلینیک‌ها توسط روانشناسان دارای مجوز کار اداره می‌کنند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خشونت را از عوامل آسیب اعتیاد و طلاق دانست و گفت: در این زمینه شهرداری و نیروی انتظامی با این وزارت‌خانه‌ همکاری دارد.

البته معاونت ساماندهی امور جوانان این وزارت خانه تاکنون تاریخ های مختلفی ازجمله ، هفته جوان، عید فطر، آذر ماه و در نهایت دهه اول دی ماه را برای راه اندازی این کلینیک به رسانه ها خبر داده اما تاکنون عملی نشده است.
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها