رفتن به محتوا
ثبت شرکت در عمان
کد خبر 477827

تجهیزات لازم برای جوجه کشی به روش مصنوعی

رپورتاژ تبلیغی / جوجه کشی یکی از کسب و کارهای حرفه ای می باشد که امروزه علاقه مندان زیادی به این حوزه ورود پیدا کرده اند.

dir="RTL" style="text-align:justify">هم اکنون پرورش دهندگان زیادی با جوجه کشی از پرنده های زینتی و گران قیمت کسب درامد می نمایند. علاوه بر این فرایند جوجه کشی به خودی خود یک روند سرگرم کننده است و در این میان افراد زیادی نیز به صورت تفننی مشغول به جوجه کشی می باشند. با توجه به اهمیت و محبوبیت جوجه کشی در بین اقشار مختلف جامعه در این نوشتار به بررسی تجهیزات جوجه کشی و اطلاعات مفید در این زمینه پرداخته ایم. شما را به خواندن ادامه این مطلب دعوت مینماییم.

جوجه کشی را از کجا شروع کنیم؟

برای شروع کار به چندین ابزار نیاز خواهید داشت و در این زمینه یک سری نکات را باید رعایت بفرمایید. توجه داشته باشید که جوجه کشی فقط ار تخم های نطفه دار امکان پذیر میباشد و تخم های بدون نطفه هرگز به جوجه تبدیل نمیشوند.

شما برای جوجه کشی نیاز به ماشین جوجه کشی و تخم نطفه دار دارید. همچنین می بایست اطلاعات مفید و لازم در خصوص نحوه جوجه کشی از پرنده مد نظر را در اختیار داشته باشید.

اگر اولین بار است که می خواهید به روش مصنوعی جوجه کشی انجام دهید، توصیه میشود که با پرنده هایی نظیر مرغ و بلدرچین شروع کنید. چرا که جوجه کشی از این نوع پرنده ها معمولا ساده تر و آسان تر از دیگر پرنده ها است و درصد موفقیت شما در این زمینه بیشتر خواهد بود. ناگفته نماند که فرایند جوجه کشی به شدت حساس میباشد و در این زمینه تجربه به شما بسیار کمک خواهد کرد.

ماشین جوجه کشی

یکی از مهمترین ابزارهایی که برای جوجه کشی به آن نیاز دارید، ماشین جوجه کشی است. این نوع دستگاه ها در انواع و ظرفیت های مختلف تولید میشوند. در دستگاه جوجه کشی تمامی شرایط مورد نیاز برای انجام فرایند جوجه کشی تعبیه و طراحی شده است.

کاربران خانگی می بایست از دستگاه جوجه کشی خانگی استفاده کنند که ظرفیت این نوع دستگاه ها پایین می باشد. برخی از این دستگاه ها دارای مزیت های بسیار کاربردی میباشند که فرایند جوجه کشی را برای افراد آماتور بسیار تسهیل نموده است. سیستم انتخاب پرنده یکی از این مزیت های می باشد که باعث میشود فرد پرورش دهنده حتی بدون کمترین دانش جوجه کشی، راندمان بالایی در جوجه کشی تجربه نماید. در این نوع دستگاه ها کاربر با قرار دادن تخم های نطفه دار در داخل دستگاه و انتخاب نوع پرنده می تواند اقدام به جوجه کشی تمام اتوماتیک از پرنده انتخابی کند. بدین معنی که دستگاه تمامی تنظیمات لازم برای درجه حرارت، میزان رطوبت و نحوه چرخش را در زمان ستر و هچر اعمال میکند. بنابراین کاربر نیازی به دخالت در تنظیمات دستگاه نخواهد داشت و می تواند بدین روش یک فرایند جوجه کشی انجام دهد.

در نظر داشته باشید که بیشتر دستگاه های جوجه کشی موجود در بازار توانایی جوجه کشی از پرنده های مختلفی را دارا میباشند. اما اگر قصد جوجه کشی از شترمرغ را داشته باشید، می بایست ماشین جوجه کشی مختص این پرنده تهیه کنید. زیرا جوجه کشی از شترمرغ با دیگر پرنده های اهلی و زینتی متفاوت می باشد.

ماشین های جوجه کشی در ظرفیت های بالا و صنعتی نیز طراحی و تولید میشوند که این نوع دستگاه ها بیشتر در سالن های پرورش طیور و مرغداری ها مورد استفاده قرار میگیرند. البته پرورش دهندگان محلی نیز برای جوجه کشی در مقیاس های بالا از دستگاه جوجه کشی صنعتی بهره می برند. از آنجایی که ظرفیت تولید در این نوع دستگاه ها زیاد است، برای عدم خسارت دیدن و تلف شدن وقت و سرمایه، انتخاب صحیح دستگاه جوجه کشی بسیار مهم می باشد. بنابراین خرید دستگاه جوجه کشی صنعتی باید از یک تولید کننده معتبر و با سابقه انجام بگیرد.

در خصوص استفاده از دستگاه های جوجه کشی و نحوه کارکرد آنها دغدغه ای نداشته باشد. زیرا اگر محصولات تولید کننده معتبر را خرید نمایید، علاوه بر نحوه استفاده از دستگاه جوجه کشی، اطلاعات مفید و لازم در رابطه با جوجه کشی نیز توسط دفترچه های راهنما، فیلم های آموزشی و کارشناسان فنی خدمات پس از فروش کسب خواهید نمود.

تهیه تخم نطفه دار

همان طور که قبلا گفته شد، برای جوجه کشی به تخم های نطفه دار نیاز می باشد. تخم های نطفه دار شرایط نگه داری و جمع آوری خاصی دارند، لذا برای تهیه تخم نطفه دار به فروشندگان و پرورش دهندگان معتبر مراجعه نمایید.

تخم های نطفه دار هر پرنده ای برای تفریخ و تبدیل شدن به جوجه نیاز به گرما و رطوبت خاصی دارند. برای جوجه کشی از تخم های نطفه دار هر پرنده می بایست درجه حرارت مطلوب و همچنین رطوبت مناسب برای روزهای ستر و هچر را بدانید. کتاب های جامع جوجه کشی در این خصوص موجود می باشد که می توانید به آنها مراجعه کنید.

علاوه بر دما و رطوبت، در طول جوجه کشی در ایام ستر تخم های نطفه دار باید مرتبا و با سرعت بسیار آرام در حال چرخش باشند تا نطفه داخل تخم به پوسته نچسبد. علاوه بر این تهویه مناسب و اکسیژن کافی از دیگر نیازهای مهم جوجه کشی می باشد. زیرا تخم های نطفه دار نفس میکشند و نیاز به اکسیژن کافی دارند و گاز دی اکسید کربن ناشی از تنفس آنها باید دفع شود. زیرا این گاز باعث تضعیف و یا خفگی جنین در داخل تخم میشود. از این رو تمامی دستگاه های جوجه کشی مجهز به سیستم تهویه و سیرکوله میباشند. در بسیاری از دستگاه ها عمل سیرکوله هوا به صورت اتوماتیک صورت میگیرد و کاربر فقط باید دریچه های تهویه را تنظیم کند.

جوجه کشی به روش مصنوعی یکی از مشاغل پر رونق می باشد که هم اکنون علاوه بر شغل اصلی، افراد زیادی بعنوان شغل دوم در این عرصه مشغول به فعالیت میباشند. برای کسب تجربه موفق در جوجه کشی علاوه بر تخم نطفه دار با کیفیت، رعایت اصول جوجه کشی و خرید دستگاه با کیفیت نیز از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. تخم های نطفه دار سالم باید از مراکز و اشخاص معتبر خریداری شود. همچنین در خصوص خرید دستگاه جوجه کشی توجه به بدنه دستگاه، سنسورهای دما و رطوبت، شانه جوجه کشی، سیستم تأمین رطوبت و ... بسیار مهم می باشد. زیرا جوجه کشی فرایندی حساس بوده و برای تبدیل تخم نطفه دار به جوجه، تمامی سیستم های دستگاه جوجه کشی باید بدون نقص و با نهایت کیفیت عمل کنند. بنابراین توصیه میشود در زمینه خرید دستگاه جوجه کشی و بهترین قطعات متناسب با آن بیشتر تحقیق کنید.

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

قطعات لیفتراک
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها