رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 514777

در مورد خدمات حسابداری شرکتها بیشتر بدانید

رپورتاژ تبلیغی / شرکتی که به شما خدمات حسابداری ارایه می‌کند، مسول تمام صورت‌ها و اسناد مالی بوده و به‌نوعی عواقب اشتباهات احتمالی بر عهده این شرکت می‌باشد

a href="https://mohasebankhebreh.com/" target="_blank">شرکتی که به شما خدمات حسابداری ارایه می‌کند، مسول تمام صورت‌ها و اسناد مالی بوده و به‌نوعی عواقب اشتباهات احتمالی بر عهده این شرکت می‌باشد، ام در بیشتر موارد استفاده از خدمات حرفه‌ای شرکت‌های حسابداری معتبر می‌تواند تا حد زیادی باعث کاهش خطاواشتباه در امور مالی شرکت ها شود. البته تمام اینها به سطح خدماتی که از شرکت حسابداری دریافت می‌کنید، بستگی دارد.

احتمالا در مسیر یافتن یک شرکت حسابداری خوب به اسم «موسسه‌ی حسابداری» هم برخورده‌اید و این سوال در ذهنتان به‌وجود آمده که کدام یک گزینه‌ی بهتری است. برایتان شرح خواهم داد.

عاملی که موجب تمایز میان شرکت های حسابداری و موسسات حسابداری می‌شود، نوع نگرش به این شرکت‌ها هنگام ثبت و دریافت مجوزهای مورد نیاز برای فعالیت‌شان است. زیرا هدف یک شرکت حسابداری، کسب سود است، اما یک موسسه‌ی حسابداری نمی‌تواند امور تجاری و با هدف کسب سود را انجام دهد. موسسات مالی به صورت غیرانتفاعی ثبت می‌شوند ولی شرکت های حسابداری تحت عنوان مجموعه‌های انتفاعی با مسولیت محدود و سهامی‌خاص ثبت می‌شوند.

در حقیقت نوع فعالیت، مجوزهای مورد نیاز، سازوکار سرمایه و اساسنامه‌ی یک شرکت حسابداری با یک موسسه‌ی حسابداری فرق دارد.

به طور کلی خدمات مالی، موارد زیر را شامل می شود:

1) ارائه راهکارهایی جهت پایین آوردن جرائم مالیاتی


2) ثبت نام کد اقتصادی و دریافت گواهی مالیاتی بر ارزش افزوده


3) ارائه اظهارنامه مالیاتی مشاغل


4) ارسال اظهارنامه ارزش افزوده


5) تهیه، تنظیم و تحریر دفاتر پلمپ قانونی


6) ارائه راهکارهای مالیاتی و بیمه


7) ارسال لیست بیمه و مالیات حقوق پرسنل پایان هرماه


8) جمع آوری و آنالیز فاکتور های خرید و فروش


9) ممیزی و کنترل انبار


10) کنترل و مدیریت هزینه ها و ارائه راهکارها جهت مدیریت بهتر هزینه ها


11) نحوه ایجاد رویه و نظم و انضباط مالی


12) مشاوره و استقرار روش ها و سیستم های نوین فروش به هدف ایجاد تحول در ساختار فروش

13) نحوه تهیه گزارشات و اطلاعات اصولی و صحیح قابل اتکاء به تصمیم گیری مدیران


14) تجزیه و تحلیل وضعیت مالی موسسات و شرکت ها


15) استقرار راه کارها و روش های محاسبه بهای تمام شده

16) تهیه صورت مالی تلفیقی

17) عملیات جاری انجام ثبت دفاتر و مدارک حسابداری

اظهارنامه شامل موارد زیر است:

مشخصات و اقامتگاه اظهارکننده: اظهارکننده (کسی که اظهارنامه را می‌فرستد) مشخصات خود شامل نام، نام خانوادگی و نشانی را قید می‌کند.

موضوع اظهارنامه: عنوان مطلبی است که در متن اظهارنامه و قسمت خلاصه اظهارات شرح داده می‌شود.

مشخصات و اقامتگاه مخاطب: نام، نام خانوادگی و نشانی طرف خطاب اظهارکننده نوشته می‌شود.

خلاصه اظهارات: آنچه مورد نظر اظهارکننده است و می‌خواهد به طرف دیگر ابلاغ کند، تشریح کرده و توضیح می‌دهد.

خلاصه جواب: در این قسمت نیز دریافت‌کننده‌ی اظهارنامه، به اظهارات فرستنده پاسخ می‌دهد.

اظهارنامه قانونی در سه نسخه تهیه می‌شود؛ یک نسخه در دادگستری بایگانی می‌شود، نسخه دوم به طرف مقابل ابلاغ می‌شود و نسخه سوم به همراه نتیجه ابلاغ یا پاسخ طرف مقابل به اظهارکننده اعاده می‌شود.

برای تهیه اوراق قضایی، از جمله اظهارنامه، باید به محل فروش تمبر و اوراق قضایی در مجتمع‌های قضایی مراجعه کرد.

چه کسانی می‌توانند اظهارنامه ارسال کنند؟

مطابق ماده ۱۵۶ ‌قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (‌در امور مدنی)، «هرکس می‌تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را به‌وسیله اظهارنامه از دیگری مطالبه نماید، مشروط براین که موعد مطالبه‌رسیده باشد.

به‌طور کلی هرکس حق دارد اظهاراتی راکه راجع به معاملات و تعهدات خود با دیگری است و بخواهد به‌طور رسمی به‌وی برساند ضمن‌اظهارنامه به‌طرف ابلاغ نماید.»

پس از تهیه برگ اظهارنامه، بایستی مطالب خود را در ستون خلاصه اظهارات بنویسیم. در نوشتن این مطالب بایستی کمال دقت را داشته باشیم زیرا هر مطلبی که قید می­‌کنیم، از آن­جا که در نهایت ذیل آن را امضا خواهیم کرد، تحت شرایطی اقرار محسوب می‌گردد و ممکن است در دعوی، طرف مقابل از آن علیه خودمان استفاده کند.توجه داشته باشید که از نسبت دادن جرم به طرف مقابل یا نوشتن اکاذیب خودداری نماید چون ممکن است تحت شرابطی به عنوان مفتری یا کسی که اقدام به نشر اکاذیب نموده است از سوی طرف مقابل تحت تعقیب کیفری قرار بگیرید.

گفتنی‌ست «اداره ثبت اسناد و دفتر دادگاه‌ها می‌توانند از ابلاغ اظهارنامه‌هایی‌که حاوی مطالب خلاف اخلاق و خارج از نزاکت باشد، خودداری نمایند».

روش ثبت و پیگیری اظهارنامه به روش الکترونیک

ثبت الکترونیکی اظهارنامه از دو طریق امکان پذیر است:
۱. درگاه خدمات الکترونیک قضایی؛
۲. دفاتر خدمات الکترونیک قضایی.

در حالت اول، شخص اظهارکننده پس از ورود به درگاه خدمات الکترونیک قضایی (www.adliran.ir) اطلاعات اولیه را تکمیل نموده و پس از ثبت اولیه و دریافت کد رهگیری برای ادامه فرایند به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می‌کند.

در حالت دوم، شخص با همراه داشتن مدارک مورد نیاز به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می‌کند و متصدی دفتر، پس از وارد کردن اطلاعات اولیه اظهارنامه را ثبت و کد رهگیری دریافت می‌نماید. در هر دو حالت متصدی دفتر پس از وارد کردن کد رهگیری ارائه شده از سوی سامانه و احراز هویت شخص، هزینه مربوطه را به صورت الکترونیک از وی دریافت می‌کند. سپس از اظهارنامه ثبت شده چاپ تهیه نموده و به تأیید شخص می رساند و در پایان رسیدی مبنی بر ثبت اظهارنامه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی به متقاضی ارائه می‌کند که کد رهگیری ثبت اظهارنامه برای پیگیری اظهارنامه در همین رسید درج می‌شود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها