رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 52262

دام برای دختران پولدار

ساعت24- ۲ پسر و یک دختر جوان که به عنوان خواستگار، دختران پولدار را اغفال کرده و پس از رفت و آمد به خانه آنان در فرصت‌ مناسب اقدام به دزدی‌های میلیاردی می‌کردند، بازداشت شدند.
۲۷ شهریورماه سال ۹۳ از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ وقوع سرقت از یک خانه به کلانتری ۱۰۱ تجریش اعلام شد.

دام برای دختران پولدار
r />با حضور مأموران در محل سرقت در خیابان قیطریه و انجام تحقیقات مشخص شد دزدان اقدام به سرقت بیش از ۲ میلیارد تومان اموال خانه از قبیل طلا و جواهرات، ده‌ها سکه طلا، چند دستگاه گوشی تلفن همراه و... کرده‌اند.
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت خانه و به دستور شعبه دهم بازپرسی دادسرای ناحیه یک تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت. مالباخته پس از حضور در پایگاه یکم پلیس آگاهی در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: با تمامی اعضای خانواده به یکی از شهرهای شمال کشور سفر کرده بودم و پس از بازگشت متوجه سرقت مقدار زیادی از وسایل داخل خانه شدم. کارآگاهان اطمینان پیدا کردند دزدان با اطلاع از نبودن مالباخته و اعضای خانواده، به محل سکونت آنها مراجعه کرده و بدون هرگونه تخریب در ورودی وارد ساختمان شده و سرقت خود را انجام داده‌اند.
باتوجه به دلایل و شواهد به‌دست آمده مبنی بر داخلی بودن نوع سرقت، تحقیقات درخصوص اعضای خانواده مالباخته و افراد مرتبط با آنها در دستور کار قرار گرفت.
با اطلاعات به‌دست آمده از مالباخته و اعضای خانواده ایشان مشخص شد جوانی به‌نام حامد چندی پیش با دختر مالباخته آشنا شده و به وی پیشنهاد ازدواج داده است و حتی با اعضای خانواده‌اش جهت انجام خواستگاری آمده‌اند. مالباخته درخصوص هویت حامد به کارآگاهان گفت: «چندی پیش متوجه شدم جوانی به دخترم پیشنهاد ازدواج داده است و بر این موضوع پافشاری دارد. برای آشنایی از این جوان دعوت کردم و ایشان نیز به‌نام آقای «حامد» همراه خواهرش (یک خانم جوان حدوداً ۳۰ ساله) به خانه ما مراجعه کردند؛ ایشان مدعی بود پسر یکی از کارخانه‌داران سرشناس هستند که در حال حاضر پدر و مادرشان در تهران سکونت نداشته و به همین علت و برای آشنایی نخست، همراه خواهرش برای خواستگاری آمده است. زمانی‌که درخصوص محل سکونت‌شان در تهران سؤال کردم، عنوان کرد پدرشان یک واحد آپارتمان در شهرک غرب – خیابان درختی برای ایشان خریداری کرده است و در حال حاضر نیز در آنجا زندگی می‌کند. بنده حتی برای بررسی موضوع، یک جلسه نیز به این خانه در خیابان درختی مراجعه کردم و متوجه شدم ایشان در این محل زندگی می‌کنند.»
مالباخته در ادامه گفت: «دقیقاً از روزی که سرقت انجام شد، از «حامد» هیچ خبری نداریم و تصور می‌کنم که ایشان به محل سکونت پدر و مادرشان مراجعه کرده باشند.»
با توجه به اطلاعات به‌دست آمده درخصوص «حامد»، کارآگاهان به محل زندگی وی در خیابان درختی مراجعه و اطلاع پیدا کردند که واحد مسکونی مورد ادعای حامد درخصوص مالکیت آن، واحدی استیجاری بوده که همزمان با سرقت از خانه مالباخته، از سوی وی تخلیه شده است.
در ادامه رسیدگی به پرونده، محل سکونت خانواده حامد (۲۳ ساله) در منطقه سه راه آذری شناسایی و در تحقیقات از اعضای خانواده وی مشخص شد که حامد از حدود یک سال پیش و پس از آشنایی با خانم جوانی که حامد قصد ازدواج با وی را داشته است و در حالی که با مخالفت شدید خانواده‌اش مواجه شده بود، با آنها قطع رابطه کرده و در حال حاضر نیز از وی هیچ اطلاعی ندارند. همچنین بررسی بانک اطلاعات مجرمان سابقه‌دار نشان داد وی پیش از این نیز یک بار به اتهام سرقت دستگیر و روانه زندان شده است.
همزمان با رسیدگی به پرونده سرقت دو میلیارد تومانی در خیابان قیطریه، با بررسی پرونده سرقت‌های مشابه مشخص شد دو مالباخته دیگر نیز به همین شیوه و شگرد مورد سرقت قرار گرفته (به ارزش تقریبی ۴۵۰ میلیون تومان برای هر دو پرونده) و در این پرونده‌ها نیز همزمان با انجام سرقت از خانه‌ها، خواستگار دختر مالباختگان که در تمامی آنها پسر یک کارخانه‌دار بوده ناپدید شده است. در تمامی این سرقت‌ها، خانم جوانی تحت عنوان «خواهر خواستگار» حضور داشته و خود خواستگار نیز مدعی داشتن خانه در منطقه شهرک غرب و... بوده است.
با توجه به شباهت پرونده‌های سرقت مناطق قیطریه، نارمک و دهکده المپیک، تصاویر حامد به دو مالباخته دیگر نشان داده شد؛ یکی از مالباختگان، حامد را به عنوان خواستگار دختر خود معرفی کرد اما دختر مالباخته دیگر وی را نه به‌عنوان خواستگار بلکه به‌عنوان یکی از بستگان خواستگارش مورد شناسایی قرار داد.
باتوجه به اطلاعات به‌دست آمده درخصوص حضور دومین خواستگار قلابی در پرونده، تصاویر این شخص استخراج و با انجام تحقیقات از خانواده حامد، این شخص به‌نام «فرشید» ۲۰ ساله و به‌عنوان یکی از بستگان حامد مورد شناسایی قرار گرفت.
با توجه به اطلاعات به‌دست آمده درخصوص «فرشید»، کارآگاهان به محل سکونت وی مراجعه و در ادامه تحقیقات اطلاع پیدا کردند فرشید نیز همانند حامد از محل سکونت خود متواری شده است.
تحقیقات برای دستگیری فرشید و حامد در دستور کار قرار داشت تا اینکه کارآگاهان پایگاه یکم اطلاع پیدا کردند فرشید همراه تعدادی از دوستانش و برای تفریح به یکی از شهرهای شمالی کشور رفته است، با به‌دست آمدن اطلاعات جدید و با انجام اقدامات پلیسی، فرشید شامگاه ۱۲ بهمن‌ماه گذشته هنگام بازگشت به تهران دستگیر شد.
با دستگیری فرشید، بلافاصله تحقیقات آغاز شد و در حالی‌که فرشید چاره‌ای جز اعتراف نداشت صراحتاً به همدستی با حامد اعتراف و دیگر عضو پرونده به‌نام سمیرا (۳۱ ساله) را نیز معرفی کرد.
با اعترافات به‌دست آمده از فرشید، حامد و سمیرا نیز ۵ ساعت بعد – یک بامداد - و در منطقه سعادت‌آباد دستگیر شدند و در بازرسی از مخفیگاه آنها مقادیر زیادی اموال سرقتی و همچنین یک خودروی جنسیس مدل ۲۰۱۰ کشف شد.
حامد در اعترافات خود صراحتاً عنوان کرد با قسمتی از پول‌های به‌دست آمده از سرقت‌ها اقدام به خرید این خودرو کرده و این در حالی است که بنا بر اظهارات مالباختگان و همچنین اعترافات متهم، حامد در زمان انجام اقدامات متقلبانه جهت جلب اعتماد شکات و مالباختگان، از یک خودروی پژو ۲۰۶ مدل SD مشکی استفاده کرده و خودروی جنسیس، اخیراً و پس از انجام سرقت خیابان قیطریه خریداری شده است.
علاوه بر کشف مقادیر متنابهی از انواع اموال مسروقه (سکه‌های طلا، البسه، وسایل برقی و الکترونیکی و...)، کارآگاهان موفق به کشف دو کارت ملی مجعول متعلق به حامد شدند که تاریخ تولد متهم در یکی از آنها به سال ۱۳۶۱ و در دومی به سال ۱۳۶۶ درج شده است. حامد درخصوص این دو کارت ملی نیز به کارآگاهان گفت بدین شیوه و شگرد سن خود را بالاتر از سن واقعی خود نشان می‌داد. حامد درخصوص نحوه آشنایی خود با سمیرا گفت: حدود یک سال پیش و در تصادف رانندگی با وی آشنا و پس از مدتی به او علاقه‌مند شده و قصد ازدواج با وی را داشته است اما خانواده‌اش با این وصلت مخالفت کرده‌اند.
«سمیرا» نیز درخصوص مشارکت در سرقت‌ها در باجویی‌ها گفت: پس از جدایی از همسرم و آشنایی با حامد، به خاطر علاقه‌ای که به حامد داشتم، تصمیم گرفته در سرقت‌ها با حامد و فرشید همکاری و مشارکت داشته باشم.
سرهنگ کارآگاه رحیم فرزام، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: از تمامی شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد مورد فریب افراد، کلاهبرداری یا سرقت بویژه سرقت خانه قرار گرفتند، دعوت می‌شود جهت شناسایی متهمان و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در اتوبان صدر (مسیر شرق به غرب) – ابتدای خیابان قلندری شمالی مراجعه کنند.
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها