جدول ضخامت عایق الاستومری + آموزش محاسبه ضخامت در 3 سوت!
ساعت24-اگرچه عایق فوم الاستومری سلول بسته از دهه 1950 به صورت تجاری در دسترس بوده است، اما هنوز برخی سردرگمی ها در مورد خواص عملکرد و مزایای این نوع عایق وجود دارد. با این حال، ثابت شده است که عایق فوم الاستومری سلول بسته یکی از بهترین انتخاب ها برای کاربردهای لوله و تجهیزات مکانیکی سرد است.
اگرچه عایق فوم الاستومری سلول بسته از دهه 1950 به صورت تجاری در دسترس بوده است، اما هنوز برخی سردرگمی ها در مورد خواص عملکرد و مزایای این نوع عایق وجود دارد. با این حال، ثابت شده است که عایق فوم الاستومری سلول بسته یکی از بهترین انتخاب ها برای کاربردهای لوله و تجهیزات مکانیکی سرد است. الاستومرها یک ماده عایق حرارتی مبتنی بر لاستیک الاستومری هستند که دارای تخلخل بسته و حتی ساختار سلولی هستند. می توان آن را به صورت ورق و لوله در اندازه های مختلف ساخت. همچنین آنها با خواص فنی متفاوت و مواد روکشی متنوع وجود دارند که با توجه به کاربرد مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این کاربردها عایق حرارتی و کنترل تراکم است.
جلوگیری از اتلاف انرژی با ضخامت عایق الاستومری
جلوگیری از اتلاف انرژی می تواند در کنترل انرژی مورد استفاده واقع شود. استفاده نکردن از ضخامت عایق الاستومری می تواند منجر به افزایش مصرف انرژی و پایین آمدن راندمان نصب شود که می تواند باعث افزایش هزینه های عملیاتی کل سیستم شود. اگر از عایق الاستومری استفاده نشود، رطوبت ها می توانند محیط مناسبی برای رشد باکتری ها شوند. همچنین کیفیت آن را به شدت پایین می آورند. عایق الاستومری مزیت های زیادی دارد. از مزیت های آنها می توان به دمای استفاده بین -50/+105 درجه سانتی گراد اشاره کرد. همچنین آنها بسیار انعطاف پذیر بوده و منجر به رشد قارچ و کپک نمی شوند. مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش، راندمان حرارتی بیشتر، عدم خورندگی نسبت به مس یا فولاد ضد زنگ و در دسترس بودن به عنوان محصول تک لایه از دیگر ویژگی هایی است که باید آن را در نظر گرفت.
محاسبه ضخامت عایق الاستومری
ضخامت عایق الاستومری برای لوله هایی کوچک تر از ۷۶mm تا بزرگ تر از ۱۲۷mm در بیشترین دما ( دمای ۱۴ °C ) حدود ۹ تا ۱۳ mm و در کمترین دما ( حدود ۱۸- °C) حدود ۱۹ تا ۲۵ mm متغیر می باشد. بهتره بدانید این میزان از ضخامت در حالت معتدل در نظر گرفته شده است که برای شرایط سخت و شدید فیزیکی و جوی و در دماهای بسیار کم، ضخامت عایق الاستومری تا حدود ۵۰ mm نیز می رسد.
معایب عایق الاستومری
با این حال که خرید عایق الاستومری ویژگی های بالایی دارد، اما مانند هر وسیله ای دیگری می تواند دارای چند عیب کوچک هم می باشد که شامل موارد زیر است:
- در برابر حرارت مقاومت پایینی نسبت به سایر عایق های الاستومری دارد. چون زمانی که دما بالا بیش از اندازه بالا برود، کم کم عایق الاستومری دچار شکست می شود و انعطاف پذیری خود را از دست می دهد. اما اگر دما پایین بیاید، می تواند دوباره انعطاف پذیری خودش را بدست بیاورد و خراب نمی شود.
- دارای ضریب انتقالی کمی برای پشم سنگ و پشم شیشه است. ضریب انتقال صوت در عایق الاستومری به این دلیل کمی پایین است که سایر عایق هایی چون پشم شیشه یا پشم سنگ عایق صوتی بهتری هستند و می توانید آنها را جایگزین عایق الاستومری کنید.
- قیمت آن نسبت به پشم سنگ یا پشم شیشه بیشتر بوده و باید ببینید که آیا کار شما با سایر عایق ها کار می افتد یا خیر؛ اگر توانستید بهتر است از پشم شیشه یا پشم سنگ استفاده نمایید.
ویژگی های عایق الاستومری و معرفی آن
عایق فوم الاستومری از لاستیک مصنوعی با کیفیت بالا ساخته شده است. همچنین دارای ساختار همگن و سلول بسته بوده که با کاهش انتقال حرارت، خاصیت عایق حرارتی عالی را ارائه می دهد. فوم لاستیکی الاستومری مقاومت بالایی در برابر انتشار بخار آب دارد و از ایجاد تراکم و نفوذ رطوبت که عامل اصلی خوردگی در سطح لوله ها و مجاری است، جلوگیری می کند. خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری بالای لاستیک مصنوعی باعث می شود که این ماده برای لوله هایی که پیکربندی مناسبی ندارد، مناسب باشد، می توان آن را به راحتی بر روی تقریباً هر کانال مستطیلی و دایره ای شکلی نصب کرد. خواص ارتجاعی این عایق باعث شده تا در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) بسیار بادوام بوده و در برابر آب و هوا مقاوم باشد.
کاربردهای عایق الاستومری
- ضد تراکم
- صرفه جویی در انرژی
- دارای انعطاف پذیری بالا
- مناسب تهویه مطبوع
- مقاوم در برابر گرمایش و سرمایش
- مناسب برای استفاده در لوله کشی
انواع و اشکال عایق های الاستومری
عایق های الاستومری به صورت لوله ای یا ورق های پیوسته که به شکل رول هستند، در دسترس هستند. پیشنهاد ما این است که بتوانید 3 نوع فوم الاستومری به صورت ورقه ای (رولی) پیدا کنید که آنها شامل عایق الاستومری خام ، عایق الاستومری پشت چسبدار و عایق الاستومری پشت چسبدار و روکش دار هستند. نصب فوم لاستیکی مصنوعی بسیار آسان و سریع است. به خصوص اگر برای لوله ها از ورق های روکشدار با روکش خود چسب استفاده کنید؛ درست است که این محصولات هزینه بیشتری دارند، اما در زمان صرفه جویی می کنند. یک راه حل جایگزین برای عایق کاری کانال، انتخاب محصولات پیش عایق شده است، یعنی کانال ها و اتصالات و عایق فوم الاستومری که از قبل نصب شده است.
چرا باید انتخاب ما عایق الاستومری باشد؟
اگرچه انتخاب عایق الاستومری راه حل گران تری برای عایق بندی لوله ها به نظر می رسد و دارای محدودیت هایی نیز است. اما به دلیل ویژگی های مهم و گفته شده در بخش قبلی، بهترین انتخاب بوده و این عایق، ارزش آن را دارد که از آن استفاده کنید.
- ساختار سلول بسته دارد.
- کنترل تراکم عالی را فراهم می کند.
- از تراکم رطوبت جلوگیری می کند.
- هدایت حرارتی کم است.
- مقاومت بالا در برابر انتشار بخار آب دارد.
- دوام کافی در برابر اشعه ماوراء بنفش دارد.
- کاربردهای همه کاره برای گرمایش، AC، تبرید، لوله کشی و تهویه.
- به راحتی و سریع قابل نصب می باشد.
در چه جاهایی عایق الاستومری مناسب است؟
عایق فوم الاستومری را می توان در طیف وسیعی از کاربردها استفاده کرد، اما رایج ترین آنها عبارتند از موارد زیر که شامل:
- عایق لوله مبرد
- عایق لوله HVAC
- عایق لوله VRF (جریان مبرد متغیر).
- عایق لوله و تجهیزات آب سرد
- عایق لوله برودتی (تا 297℉)
- عایق لوله آب سرد و گرم خانگی
- داکت لاینر (بدون فیبر)
- بسته بندی کانال
- تضعیف صوتی لوله ها و کانال ها (فرکانس های پایین تر)
- قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش و مقاومت
بر گرفته شده از سایت: میزبان صنعت
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.