بلژیک هم تیکتاک را ممنوع کرد
ساعت24-آلکساندر دی کرو نخست وزیر بلژیک استفاده از تیک تاک در موبایل مقامات فدرال این کشور را ممنوع کرد.
نهادهای نظارت بر اتحادیه اروپا نیز در هفته های اخیر به کارمندان خود اعلام کرده اند اپ مذکور را از موبایل و لپ تاپ های کاری خود پاک کنند.
دی کرو در این باره گفت: ما نباید ساده باشیم. تیک تاک یک کسب و کار چینی است که هم اکنون وظیفه دارد با سرویس های اطلاعاتی این کشور همکاری کند. واقعیت همین است.
سخنگوی تیک تاک نیز در این باره اعلام کرد: ما از این تعلیق که براساس اخبار نادرست درباره شرکتمان است، ناراضی هستیم. تیک تاک یک شرکت چینی نیست. شرکت مادر ما نیز در خارج از چین فعالیت دارد و بخش اعظم سهام آن به شرکت های سرمایه گذاری جهانی تعلق دارد. همچنین داده های کاربران در چین ذخیره نمی شود.
وی در ادامه افزود: دولت چین نمی تواند یک کشور دیگر را وادار کند داده های ذخیره شده در آنجا را در اختیارش بگذارد. ما هم اکنون مشغول دیدار با مقامات هستیم تا هرگونه نگرانی را برطرف و بدفهمی را اصلاح کنیم.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.