رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 609070

حمله گروه هکری ایرانی به اهداف آمریکایی؛ ادعایی که مایکروسافت آن را مطرح کرد

ساعت24-روزنامه آمریکایی واشنگتن پست روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از شرکت مایکروسافت ادعا کرد که یک گروه هکری مرتبط با دولت ایران که تاکتیک آن پیش از این عملیات شناسایی بود اکنون روش خود را تغییر داده و به هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی آمریکا برای انجام حملات سایبری مخرب متمرکز شده است.

مایکروسافت خاطرنشان کرد که تغییر رویکرد در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و مصادف با دوره‌ای بود که ایران متحمل حملات سایبری شد و اسرائیل و آمریکا را مقصر آن دانست.

مایکروسافت می‌گوید هکرها متعلق به گروهی به نام " Mint Sandstorm" (طوفان شنی نعنا) هستند که نامی جدید برای این گروه است. قبلاً این گروه با نام "فسفر" توسط شرکت مایکروسافت شناسایی می‌شد و سایر شرکت‌های امنیت سایبری آن را «Charming Kitten» "بچه گربه ملوس"، APT ۳۵، APT ۴۲ و TA۴۵۳ می‌نامیدند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها