رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 615932

انواع چراغ آشپزخانه؛ انتخاب بهترین چراغ متناسب با سبک دکوراسیون آشپزخانه

از انواع چراغ آشپزخانه می‌توان برای نورپردازی و دکوراسیون این فضا به نحو بسیار مناسب استفاده نمود. زیبایی آشپزخانه با طراحی و دکوراسیون اصولی، چند برابر می شود.

dir="RTL" style="text-align:justify">البته باید چند قاعده مهم را در رابطه با دکوراسیون اصولی آشپزخانه مدنظر قرار داد. چراغ های آشپزخانه از جمله مهمترین عوامل تاثیرگذار در طراحی داخلی آشپزخانه به شمار می روند. مدل ها و انواع مختلفی از چراغ های آشپزخانه در بازار موجود بوده که باید با توجه به سازگاری با فضای محیط، بهترین آنها را جهت خرید انتخاب نمایید.

در ادامه با ما همراه باشید تا شما عزیزان را با بهترین و جدیدترین چراغ های آشپزخانه آشنا نماییم.

انواع چراغ آشپزخانه؛ انتخاب بهترین چراغ متناسب با سبک دکوراسیون آشپزخانه

راهنمای انتخاب انواع چراغ آشپزخانه

راهنمای انتخاب انواع چراغ آشپزخانه

در انتخاب انواع چراغ آشپزخانه، باید به فاکتورهای متعددی توجه نمود. یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در این موضوع، نحوه چیدمان آشپزخانه می باشد. سبک دکوراسیون محیط می تواند راهنمای خوبی باشد که چه نوع چراغی را متناسب با فضای آشپزخانه انتخاب نمایید. موردی مهم دیگری که در این رابطه باید مدنظر قرار داد، متراژ آشپزخانه می باشد. هر چقدر متراژ آشپزخانه بیشتر باشد، برای تامین روشنایی محیط به چراغ های بیشتری نیاز خواهیم داشت.

تعداد لامپ های بیشتر در آشپزخانه ها با متراژ بالا، روشنایی محیط را به خوبی تامین می کنند. به طور کلی، در انتخاب چراغ مناسب برای آشپزخانه باید به عواملی مانند سبک دکوراسیون، متراژ آشپزخانه و قدرت نوردهی چراغ توجه کرد. با توجه به این عوامل، می‌توانید بهترین نوع چراغ را برای آشپزخانه خود انتخاب کرده تا روشنایی محیط به خوبی تامین شود.

انواع چراغ آشپزخانه؛ انتخاب بهترین چراغ متناسب با سبک دکوراسیون آشپزخانه

معرفی انواع چراغ آشپزخانه

معرفی انواع چراغ آشپزخانه

آشپزخانه یکی از مهمترین فضاهای خانه به شمار می رود که نورپردازی مناسب برای این محیط از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. انواع چراغ آشپزخانه در بازار به حدی زیاد بوده که انتخاب بهترین مدل آن برای کاربران بسیار دشوار است. با توجه به سبک دکوراسیون محیط و هدف خود می توانید انتخاب هوشمندانه ای در رابطه با خرید چراغ های آشپزخانه داشته باشید.

در ادامه قصد داریم تا شما را با انواع چراغ های آشپزخانه و ویژگی های آنها آشنا نماییم.

چراغ آویز سقفی

این نوع چراغ ها به شکل دایره‌ای یا مستطیلی بوده و بر روی سقف آشپزخانه نصب می‌شوند. شما می توانید چراغ های آویز سقفی را در اندازه‌های مختلف در بازار به راحتی بیابید. چراغ آویز سقفی به دکوراسیون آشپزخانه شما جلوه‌ای خوشایند می بخشد.

چراغ زیر کابینتی

چراغ زیر کابینتی، یکی دیگر از انواع چراغ آشپزخانه بوده که در بازار موجود می باشد. این نوع چراغ‌ها زیر کابینت‌های آشپزخانه نصب می‌شوند و به عنوان یک منبع روشنایی در محیط مورد استفاده قرار گیرند. چراغ های زیر کابینتی به صورت خطی یا نواری بوده و فضای زیادی را جهت نصب، اشغال نمی کنند. برخی مدل‌های این نوع چراغ از قابلیت تغییر رنگ و تغییر درجه نور برخوردار می باشند.

انواع چراغ آشپزخانه؛ انتخاب بهترین چراغ متناسب با سبک دکوراسیون آشپزخانه

انواع چراغ آشپزخانه بر اساس نوع دکوراسیون محیط

چراغ دیواری

این نوع چراغ‌ها روی دیوار آشپزخانه نصب می‌شوند و به عنوان منبع روشنایی در محیط مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع چراغ ها معمولا به صورت دایره‌ای یا مستطیلی بوده و در اندازه ‌های مختلفی در دسترس هستند.

چراغ LED

چراغ‌ LED از جمله دیگر انواع چراغ آشپزخانه است که به دلیل طول عمر بالا و قدرت نوردهی مناسب می توان در این فضا مورد استفاده قرار داد. از جمله مهمترین ویژگی های چراغ LED، مصرف نور کم آن می باشد. این نوع چراغ ها در مدل های مختلف آویز سقفی و زیر کابینتی در بازار موجود می باشند.

چراغ هالوژن

چراغ‌ هالوژن در رده بندی چراغ های کم مصرف قرار دارد. این نوع چراغ ها به دلیل قدرت نوردهی بالا، در آشپزخانه‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند. چراغ های هالوژن را می توانید در مدل های آویز سقفی و زیر کابینتی در بازار بیابید.

چراغ فلورسنت

چراغ‌ فلورسنت از جمله دیگر انواع چراغ آشپزخانه بوده که برای روشنایی فضاهای بزرگ می توان مورد استفاده قرار داد. استفاده از این نوع چراغ ها به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود در محیط های آشپزخانه، بسیار رایج می باشد.

در انتخاب چراغ آشپزخانه، بهتر است که به نوع نورپردازی و سبک دکوراسیون آشپزخانه ‌تان توجه کنید.

انواع چراغ آشپزخانه بر اساس نوع دکوراسیون محیط

یکی از مهمترین نکاتی که باید به هنگام انتخاب چراغ های آشپزخانه مدنظر قرار داد، سازگاری آنها با نوع دکوراسیون و فضای محیط می باشد.

در ادامه به بررسی انواع چراغ آشپزخانه و هماهنگی آنها با نوع دکوراسیون محیط می پردازیم.

  • در سبک کلاسیک، از چراغ‌های آویز سقفی بزرگ و شکیل که با جزئیات طرح‌های گل و برگ و الگوهای هنری تزئین شده‌اند، استفاده می شود.
  • در سبک مدرن، انتخاب چراغ ‌های آویزی استوانه ای و پهن با طرح و رنگ‌های ساده و شیک از جمله سفید، مشکی و خاکستری برای فضای آشپزخانه بسیار مناسب می باشد.
  • چراغ آویزهای گوی‌شکل کوچک با بسیاری از سبک‌های دکوراسیون آشپزخانه سازگاری دارند. این چراغ‌ها به دلیل طرح ساده و کوچکی که دارند در سبک‌های مدرن، کلاسیک و حتی روستایی مورد استفاده قرار می گیرند.
  • چراغ آویزهای هندسی معمولا با سبک‌های دکوراسیون آشپزخانه مدرن سازگاری بیشتری دارند. این چراغ‌ها با طرح های هندسی و اشکال ساده‌ای که دارند، می‌توانند به عنوان یک عنصر تزئینی جذاب در آشپزخانه مورد استفاده قرار گیرند.
  • چراغ آویزهای حبابی بزرگ با سبک‌های دکوراسیون آشپزخانه مدرن و کلاسیک سازگاری بیشتری دارند. این چراغ‌ها با طراحی شیک و جذاب می توانند فضای آشپزخانه شما را به نحو بسیار زیبایی تغییر دهند.

بزرگترین طراح و مجری پروژه های چوبی در ایران

روماک، یکی از بزرگترین طراحان و مجریان پروژه‌های چوبی در ایران است. این شرکت با چندین سال سابقه درخشان به طراحی و اجرای پروژه های درب، کمد و کابینت با استفاده از بهترین متریال‌ها مشغول است. یکی از ویژگی‌های بارز روماک، طراحی و ساخت محصولات چوبی با کیفیت است که باعث شده تا این شرکت به یکی از برترین برندهای تولید محصولات چوبی در ایران تبدیل شود. روماک با استفاده از بهترین متریال‌ها و تکنولوژی‌های روز دنیا، محصولات چوبی با کیفیت در انواع رنگ‌ها و تکسچرها تولید می کند.

این شرکت با شعار "چوب طلاست" همواره مرغوب‌ترین متریال‌ها را از منابع پایدار تهیه کرده و به کار می‌برد. به همین دلیل است که همواره از روماک با عنوان بهترین برند تولیدی محصولات چوبی در بازارهای یاد می شود. اگر به دنبال اجرای پروژه های درب، کمد و کابینت با طراحی بسیار مدرن و شیک هستید، بهترین گزینه استفاده از خدمات شرکت روماک می باشد.

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها