رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 617180

اکس در مسیر یک تریلیون دلاری شدن/ ادعای عجیب ایلان ماسک

ساعت24- ایلان ماسک رویای یک‌تریلیون‌دلاری‌ شدن شبکه‌ی اجتماعی ایکس را در سر می‌پروراند؛ پلتفرمی‌که به‌زودی به سوپراپلیکیشن تبدیل خواهد شد.

ایلان ماسک پس از تصاحب توییتر، این شبکه‌ی اجتماعی را به زیرمجموعه‌ی شرکت ایکس کورپ تبدیل کرد و زمان زیادی نگذشته بود که شاهد تغییر برند توییتر به‌ایکس بودیم. ماسک در تلاش است ایکس را به سوپراپلیکیشنی تبدیل کند که انواع خدمات را یک‌جا ارائه می‌دهد(چیزی نظیر وی‌چت در چین و روبیکا در ایران).

ایلان ماسک ایده‌پردازی‌های زیادی برای ایکس و آینده‌ی این پلتفرم انجام داده است. او در جدیدترین نمونه می‌گوید که بعید نیست شبکه‌ی اجتماعی ایکس در آینده به ارزش بازار یک تریلیون دلار دست پیدا کند.

اشاره‌ی ایلان ماسک به ارزش بازار ایکس احتمالاً بدین معنی است که او می‌خواهد ایکس را وارد بازار سهام کند. توییتر قبلا یک شرکت سهامی عام بود، اما توسط ایلان ماسک خصوصی شد.

دست‌یابی به ارزش بازار یک تریلیون دلاری برای پلتفرمی‌اجتماعی، دشوارتر از آن است که فکرش را بکنید. تعداد شرکت‌های یک تریلیون دلاری دنیا انگشت‌شمار است و انویدیا که دهه‌ها سابقه در حوزه‌ی فناوری دارد، به‌تازگی به باشگاه یک تریلیون دلاری‌ها پیوسته. در حال حاضر هیچ‌یک از شبکه‌های اجتماعی بازار به ارزش یک تریلیون دلاری حتی نزدیک نشده‌اند.

ایلان ماسک هفته‌ی گذشته گفت که تعداد کاربران ماهانه‌ی ایکس در سال ۲۰۲۳ رکورد جدیدی ثبت کرده و به بیش‌از ۵۴۱ میلیون نفر رسیده است. میانگین کاربران فعال ماهانه‌ی ایکس در سال ۲۰۲۲ به ۳۶۸ میلیون نفر می‌رسید. ماسک گفته است که می‌خواهد ایکس را به باارزش‌ترین موسسه‌ی مالی دنیا تبدیل کند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها