رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 620009

اصلاح‌طلبان با درگذشت فردوس کاویانی دنبال کاسبی بودند

ساعت24-جوان نوشت: دو روز پیش و مصادف با درگذشت مرحوم فردوس کاویانی یک طنزپرداز مشهور که مدتی است اجرای برخی برنامه‌های تلویزیونی را نیز تجربه کرده، جزو اولین افرادی بود که در فضای مجازی به آن مرحوم ادای دین و احترام کرد.

اما تقریباً همه کانال‌ها و سایت‌های منتسب به جریان اصلاح‌طلب به همراه رسانه‌های معاند با تیتر توهین مجری و طنزپرداز تلویزیون به فردوس کاویانی خط خبری نامربوطی را دنبال کردند و مثل همیشه موج کامنت‌های ناسزا زیر این خبر قطار شد تا بار دیگر ثابت شود اغلب مخاطبان این سایت‌ها و کانال‌ها به خود حتی زحمت نمی‌دهند روی اصل ماجرا تامل و با دقت بیشتری موضوع را بررسی کنند، بلکه اعتماد بی‌مورد و افراطی به‌این رسانه‌ها باعث می‌شود هر چه را که آن‌ها تیتر کنند، این‌ها به سرعت بپذیرند.

حقیقت ماجرا این است که محمدرضا شهبازی در اظهارنظری پیرامون درگذشت فردوس کاویانی نه‌تن‌ها به آن مرحوم هیچ توهینی نکرده‌بود، بلکه با ادبیات و لحنی کاملاً مودبانه و مثبت از وی یاد و به‌این بازیگر پیشکسوت ادای احترام کرده‌بود. انگار همه مخاطبان صرفاً با دیدن تیتری که گمراه‌کننده بود، به سرعت انگشت روی ماشه گذاشته و شلیک کرده‌بودند، چون به هر دلیلی از آن شخص خوششان نمی‌آید.

در واقع شهبازی به درستی به‌این موضوع اشاره می‌کند که عاقبت به خیری لزوماً به نوع دین آدم‌ها نیست، بلکه عمل انسان‌ها و اینکه چه نسبتی با کلمه توحید و حب علی بن ابیطالب (ع) دارند، مرز میان عاقبت به خیری افراد است با این حال پاسخ عطاء‌الله مهاجرانی به‌این توئیت هم بهترین بهانه برای وارونه‌نمایی رسانه‌های به اصطلاح اصلاح‌طلب بوده‌است. هر چند به نظر می‌رسد مهاجرانی در درج پاسخ به توئیت مذکور حسن‌نیت داشته‌است. وزیر ارشاد دولت اصلاحات آورده‌است: «اسلام آیین زرتشت، مسیحیت، یهودیت و صائبین را به رسمیت می‌شناسد و اهل نجات می‌داند و به کلمه سواء که توحید است فرامی‌خواند. آیین زرتشت دین توحیدی و موجب افتخار ایرانیان است که چند هزار سال پیش از اسلام چنین آیین الهی و معنوی و توحیدی عرضه کرده‌اند. »

در واقع کامنت مهاجرانی در تایید و تکمیل توییت شهبازی نوشته شده و هر دو یک حرف و معنا را بیان می‌کنند، اما اصلاحاتچی‌ها به منظور انحراف افکار مخاطبانشان و ایجاد یک موج منفی علیه فردی که ظاهراً از او متنفرند، آن را طور دیگری جلوه دادند. این شیوه غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی البته سال‌هاست که به یک روند عادی در کار رسانه‌ای این طیف تبدیل شده‌است، روندی که در مقاطعی حتی کشور را به لبه پرتگاه برد و بارها منافع ملی را قربانی کرد. ‌ای کاش بزرگان اصلاحات یک‌بار هم که شده به موضوع اخلاق رسانه‌ای تاکید و کارمندان خود را از ذبح حقیقت پای سیاست منع کنند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها