رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 621695

عربستان سعودی به اینترنت ماهواره‌ای متصل خواهد شد!

ساعت24-شرکت زیرساخت فناوری نئوم عربستان سعودی، «Tonomus» با گروه «stc» قرارداد همکاری امضا کرده‌است؛ قراردادی که مبنی بر تامین اینترنت ماهواره‌ای در عربستان سعودی است.

 این همکاری به گروه stc اجازه می‌دهد تا به ظرفیت ماهواره LEO دسترسی داشته باشد و آن‌ها را قادر می‌سازد اینترنت پرسرعت، خدمات داده و راه حل‌های تداوم کسب و کار را برای ارگان‌های دولتی، شرکت‌های بزرگ و شرکت‌های کوچک و متوسط در عربستان ارائه کنند.

گروه stc گفت:« این یک گام مهم در افزایش پوشش در بخش‌های حیاتی مانند نفت و گاز، معدن، کشاورزی، بهداشت، آموزش و امور مالی است.» گروه stc حقوق ارائه خدمات و فروش اینترنت ماهواره‌ای پرسرعت و کم تاخیر و اتصال داده در سراسر عربستان سعودی را خریداری کرده است.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت:«این امکان دسترسی به‌اینترنت فیبر مانند را برای ساکنان مناطق روستایی و دورافتاده فراهم می‌کند و در نهایت یک تجربه آنلاین پیشرفته و یکپارچه را تسهیل می‌کند».

منبع: gulfnews

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها