عکس| بررسی شکست ایران مقابل انگلیس؛ رونمایی از دلایل ناکامی نوجوانان
ساعت 24- بررسی میزان دوندگی بازیکنان تیم ملی نوجوانان برابر انگلیس و مقایسه آن با دیدار مقابل برزیل، از افت بدنی و خستگی ملی پوشان حکایت دارد.
تیم ملی فوتبال نوجوانان رقابت های جام جهانی را به بهترین شکل ممکن آغاز کرد. آنها در یک مسابقه فراموش نشدنی و تاریخی توانستند با نتیجه سه بر دو از سد برزیل، مدافع عنوان قهرمانی گذشته و یک شگفتی بزرگ را در این پیکارها رقم بزنند.
شاگردان حسین عبدی در دیدار دوم برابر تیم قدرتمند انگلیس نیز مسابقه را به بهترین شکل ممکن آغاز کرده و توانستند حتی توسط ابوالفضل زمانی در دقیقه 31 به گل برسند اما فشردگی برنامه مسابقات، انجام بازی سخت و دشوار برابر برزیل، خستگی در دقایق پایانی و ضعف بدنی باعث شد تا سه شیرها به بازی برگشته و 2 بر یک برنده شوند.
بررسی عملکرد بازیکنان تیم ملی نوجوانان در مسابقه دوم برابر انگلیس و میزان دوندگی آنها نشان میدهد که انجام یک مسابقه پرفشار برابر برزیل و همچنین آب و هوای بارانی و شرجی جاکارتا باعث خستگی شدید شاگردان حسین عبدی شده و آنها نسبت به بازی نخست افت شدیدی در میزان دوندگی داشتهاند.
حسین عبدی در نشست خبری پس از بازی گفت: بچههای ما از سه روز قبل با برزیل بازی کردند و فقط دو روز ریکاوری داشتیم و مقابل انگلستان قرار گرفتیم. در فاصله سه روز با دو تیم از قهرمان دورههای قبل مسابقه دادیم و وقتی در این شرایط بازی میکنید، ریکاوری خیلی مهم است و خستگی بچهها واضح بود.
استراتژی بازی تیم ملی نوجوانان در مقابل برزیل و انگلیس دفاع فشرده، فشار توپ با انتقال سریع و خطرناک بود که پلن خوب و مناسبی برابر چنین تیم هایی محسوب میشود. برای این مدل بازی کیفیت عملکرد جسمانی بسیار حیاتی است و افت در عملکرد جسمانی به افت عملکرد تاکتیکی منجر خواهد شد.
بررسی دادههای آماری به دست آمده از بازیکنان نشان میدهد که صحبت های عبدی کاملا درست است. بازی در شرایط محیطی سخت و برگزاری مسابقات به صورت هر سه روز یکبار آن هم برای بازیکنانی با این رده سنی، قطعا باعث افت بدنی آنها میشود و این موضوع در دادههای زیر قابل مشاهده است.
در دوندگی بازیکنان داخل زمین، چند زون برای طبقه بندی وجود دارد. زون 3 شامل دوندگیهای با سرعت 15 تا 20 کیلومتر بر ساعت است، زون 4 به دوندگیهایی اختصاص دارد که بازیکن سرعتی بین 20 تا 25 کیلومتر بر ساعت داشته باشد و بالاخره زون 5 نیز به دوندگیهایی با سرعتی بالاتر از 25 کیلومتر بر ساعت اطلاق میشود.
تمام موارد ذکر شده، فاکتورهایی هستند که در کلیدی ترین لحظات بازی، تاثیرگذار هستند. چه در فاز حمله، چه در بخش دفاع و چه در هنگام انتقال توپ و با حتی فشار و پرس، بحث های تاکتیکی از لحاظ دوندگی در این زونها دسته بندی میشود که برای هر تیمی مهم است.
تنها دلیل باخت تیم ملی نوجوانان به این مسئله مربوط نمیشود ولی می تواند یکی از دلایل اصلی باشد که حسین عبدی نیز به آن اشاره کرد. بررسی میزان عملکرد ملی پوشان در بازی با برزیل و مقایسه آن با جدال مقابل انگلیس به خوبی نشان دهنده این موضوع است که افت شدید بدنی بازیکنان تیم ملی در هر بخشی قابل مشاهده است.
در نهایت می توان گفت که تیم ملی بد بدشانسی بزرگی روبرو شد که هر دو دیدار برابر برزیل و انگلیس به صورت متوالی و پشت سر هم برگزار شدند. شاید اگر ایران پس از بازی نخست مقابل سلسائو به مصاف کالدونیای جدید میرفت، نتیجه بهتری رقم میخورد.
ورزش سه
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.