جلوگیری از قطعی برق ناگهانی در بیمارستان ها با استفاده از دیزل ژنراتور مناسب
به دلیل اهمیت برقرار بودن همیشگی جریان برق در مراکز مختلف و حتی در مجتمعهای مسکونی، به وفور از این وسیله استفاده میشود.
یکی از مراکزی که برقراری جریان برق در آن به صورت 24 ساعته مهم و ضروری است، مراکز درمانی و بیمارستانها هستند، چرا که در این مراکز تجهیزات پزشکی مختلفی با برق کار میکنند و در صورت قطعی برق در عملکرد آنها اختلال ایجاد میشود. اهمیت وجود برق اضطراری در بیمارستانها زمانی اهمیت مییابد که بدانید جان بیماران حاضر در این مکانها ممکن است به وجود برق وابسته باشد. به دلیل اهمیت بالای جریان برق در بیمارستانها و ضرورت تامین آن در زمان قطعی برق، دیزل ژنراتورهای مختلفی در این مراکز تعبیه شدهاند که از شناخته شده ترین آنها میتوان به دیزل ژنراتور ولوو و دیزل ژنراتور بادوین اشاره کرد.
در ادامه به بررسی کامل تر و جامعی از کاربرد دیزل ژنراتور در بیمارستانها خواهیم پرداخت. پس در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
قطع برق و زمانهای بحرانی در بیمارستانها
آن چه که مدیران مراکز عمومی نظیر بیمارستانها، هتلها و این دست مکانها باید به آن توجه زیادی داشته باشند این است که در هنگام قطع برق و بروز بحران بتوانند به صورت اصولی آن را کنترل کنند. آن چه واضح است این است که وقتی عملکرد در صنعت بهداشت و درمان مانند بیمارستانها یا درمانگاهها به خاطر قطع برق دچار اختلال شود جان و سلامت بسیاری از بیماران خاص و اورژانسی در بخش مراقبتهای ویژه و دیگر بخشهای مهم، در معرض خطر خواهد بود زیرا دستگاههای پشتیبانی کننده حیاتی مانند پمپهای اکسیژن با کوچک ترین قطعی برق از کار میافتند.
بنابراین برای دردسترس نگه داشتن این دستگاههای حیاتی و سایر ابزار درمانی ضروری که به بیماران متصلاند، به برق اضطراری نیاز داریم. در اینجاست که اهمیت بسیار بالای دیزل ژنراتورها در مراکز درمانی مطرح میگردد.
دلایلی که بیمارستانها به دیزل ژنراتور نیاز دارند
همانطور که در بخش قبل هم توضیح دادیم؛ دستگاه دیزل ژنراتور کاربردهای بسیار زیادی برای بیمارستانها یا مراکز درمانی به همراه دارد. در صورتی که یک بیمارستانی فاقد این دستگاه باشد، در صورت قطعی برق با مشکلات بسیار زیادی مواجه میشود. در ادامه مهمترین دلایل نیاز بیمارستانها به این دستگاه برای شما شرح داده شده است.
امنیت جانی و سلامت بیماران
در بیمارستانها بیماران زیادی وجود دارند که با کمک دستگاههای مختلفی تحت درمان هستند. این دستگاهها توسط برق فعالیت میکنند و در صورتی که برق قطع شود از کار میافتند. از کار افتادگی تجهیزات و دستگاههای مختلف پزشکی ممکن است وضعیت سلامت بیماران را ناپایدار کرده یا به خطر بیندازد.
اتاقهای عمل
در صورت عدم استفاده از دیزل ژنراتور در بیمارستانها و قطع شدن جریان برق، اتاقهای عمل به کلی از کار میافتند چرا که تجهیزات بسیار زیادی در این اتاقها هستند که با برق کار میکنند. از آن گذشته برای انجام جراحی، پزشکان به نور کافی نیازمندند. پس برای انجام عملهای جراحی در هنگام قطعی برق، حتما باید بیمارستانها به دیزل ژنراتور مجهز باشند.
روشنایی اتاق ها و سالنها
بیمارستانها مراکز بزرگی هستند که در چندین طبقه و با تعداد اتاقهای زیاد ساخته میشوند. بی شک رای تامین روشنایی این مراکز به مقدار برق زیادی نیاز است. در صورتی که بیمارستانی فاقد دیزل ژنراتور مناسب باشد، در هنگام قطعی برق کارکنان و بیماران با مشکلات جدی ای مواجه میشوند.
موتورخانهها و سیستمهای تهویه
سیستمهای سرمایش و گرمایش، آب سرد و گرم، دمش و مکش و سایر این دست موارد، همه و همه جزء مواردی هستند که موتورخانهها و سیستمهای تهویه مسئول تامین و حفظ آنها هستند که اکثر تجهیزات در این بخشها با برق کار میکنند که در صورت بروز قطعی برق، تمامی افراد حاضر در بیمارستانها مراکز درمانی با مشکلات زیادی روبهرو می شوند.
دو دسته کلی دیزل ژنراتور ها در بیمارستانها و مراکز درمانی
حساسیت و نظارت بر ژنراتور بیمارستانها بسیار بیشتر و دقیق تر است، به علاوه این که گنجایش بیشتری هم دارند. دو نوع اصلی ژنراتورهایی که در بیمارستانها استفاده میشوند عبارتند از :
- سوخت گاز طبیعی
- سوخت گازوئیلی
نصب و مکان یابی دیزل ژنراتور در بیمارستانها
نصب صحیح و مکان یابی دقیق برای نصب دیزل ژنراتور در بیمارستانها، به منظور اطمینان از کارایی و ایمنی بسیار حیاتی است. این مولدهای اضطراری باید در مکان هایی قرار گیرند که طیف وسیعی از تجهیزات حیاتی را پوشش دهند. همچنین از تسهیلات مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری و دسترسی سریع به سوخت برخوردار باشند.
به علاوه، محل مورد نظر برای این تجهیزات باید به گونهای انتخاب شود که ضوابط مربوط به امنیت و زیست محیطی را رعایت کند. مواردی نظیر فاصله مناسب از مناطق مسکونی و بخشهای حساس بیمارستان برای جلوگیری از آلودگی صوتی و محیطی.
لازم است تمامی جوانب احتمالی مانند رشد جمعیت بیمارستان و افزایش نیازهای برقی در آینده در هنگام مکان یابی نیز مد نظر قرار گیرند تا از پاسخگویی این مولدهای اضطراری در طولانی مدت اطمینان حاصل شود.
هزینههای استفاده از دیزل ژنراتور در بیمارستانها
مسائل مالی مرتبط با دیزل ژنراتورها در بیمارستانها بسیار مهم هستند چرا که نه تنها هزینههای اولیه خرید و نصب بلکه هزینههای جاری نگهداری و تعمیرات دورهای نیز باید در نظر گرفته شوند. بیمارستانها باید برای هزینههای سوخت و تعمیرات احتمالی آینده، از جمله تعویض قطعات و موتورها، بودجهای جداگانه اختصاص دهند.
همچنین، نظر گرفتن هزینههای مربوط به آزمایشهای ایمنی و تجزیه و تحلیل محیطی، که برای مطابقت با قوانین دولتی لازم هستند، بخشی از نگرانیهای مالی بیمارستانها است. مدیریت مالی هوشمندانه باید علاوه بر تامین کردن هزینههای فعلی، انعطاف پذیری لازم برای توسعههای آتی و بروزرسانیهای فناورانه را نیز داشته باشد.
سخن پایانی
برای تامین برق اضطراری بیمارستان ها به منظور این که بتوانند به طور مداوم به فعالیت خود ادامه دهند به یک مولد تولید برق اضطراری نیاز است. این دستگاهها کاربردهای بسیار زیادی دارند و در هنگام قطعی برق، با تامین آن برای ادامه فعالیت بیمارستانها، به عنوان قلب تپنده سیستم برقی آنها شناخته میشوند. به همین خاطر است که موضوع برخورداری از دیزل ژنراتور مناسب بیمارستانها یکی از الزامات بیمارستانها به حساب می آید
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.