سرهنگ رامین پاشایی در این باره اظهار داشت: با تجزیه و تحلیل پروندههای قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمههای خود میکنند.
معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوین دریافت کالابرگ، ابلاغیات قضائی، سهام عدالت، پرداخت وام و نظایر آن مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حسابهای مالی آنها هستند.
وی ارسال و دریافت این پیامک در تمامی پیام رسانهای بومی، غیر بومی ، گروهها و کانالها که شهروندان در آن عضویت دارند را ممکن عنوان کرد و حتی ارسال این پیامک ها را از طریق دوستان و آشنایان نیز محتمل دانست.
این مقام سایبری در ادامه از هموطنان خواست؛ در صورت مواجه با اینگونه پیامکهای مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشمارههای تلفن شخصی است، توجه نکنند.
سرهنگ پاشایی خاطر نشان کرد : در صورت غفلت و گرفتار شدن در دام مجرمان سایبری عموم مردم میتوانند بلافاصله با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا در سراسر کشور تماس بگیرند و از خدمات انتظامی و تخصصی این پلیس بهره مند شوند.
این مقام مسئول خبر داد : در صورت نیاز شیفتهای قضائی دادگاهها ، دادسراها و حوزه بانکداری در سراسر کشور آمادگی ارایه خدمات به افراد خواهان هستند.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.