رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 634555

ادعای ایلان ماسک علیه واتس‌اپ کش پیدا کرد

ساعت 24-ایلان ماسک، اپلیکیشن واتس‌اپ شرکت متا را متهم کرده است هر شب، داده‌های کاربران را برای اهداف تبلیغاتی، استخراج می‌کند.

 واتس‌اپ و شرکت مادر این پیام‌رسان، هنوز به ادعاهای ایلان ماسک، پاسخی نداده‌اند اما وب سایت WABetaInfo که اطلاعاتی درباره جدیدترین به‌روزرسانی‌های واتس‌اپ منتشر می‌کند، به پست مدیرعامل تسلا در شبکه اجتماعی ایکس، پاسخ داد.

وب سایت WABetaInfo در پاسخ به ادعاهای مالک شبکه اجتماعی ایکس، گفت: وقتی شما محصولی مانند اپلیکیشن پیام‌رسان ایکس و رمزنگاری سر به سر آن را برای تبلیغ دارید، راحت است که واتس‌اپ را مقصر جلوه دهید. به همین دلیل است که ایلان ماسک، مکررا اطلاعات غلط درباره واتس‌اپ منتشر می‌کند. واتساپ داده‌های کاربران را هر شب به اشتراک نمی‌گذارد تا تبلیغات بسازد. این قابلیت پشتیبان‌گیر (بک آپ) در اندروید است که همیشه در دستگاه کاربر می‌ماند. افراد می‌توانند این موضوع را با استفاده از ابزار تحلیل ترافیک شبکه و چک کردن درخواست‌های اچ‌تی‌تی‌پی خود، بررسی کنند.

ایلان ماسک اوایل ماه میلادی جاری، مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت متا را برای کمپین‌های تبلیغاتی در پلتفرم‌های این شرکت، هدف انتقاد قرار داده بود.

این دو شخصیت فناوری، به شدت با یکدیگر رقابت دارند و حتی یک بار برای مبارزه در قفس، قرار گذاشته بودند که هرگز اتفاق نیفتاد.

ایسنا 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها