دود عدمحمایت از تولید به چشم کارگر میرود
ساعت 24 - بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور با اشاره به اینکه حمایت از تولید حمایت از نیروی کار و اشتغال است، گفت: دود مشکلات تولید مظلومیت نیروی کار و اشتغال است.
حمیدرضا امامقلیتبار، بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور در گفتوگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه نیروی کار کنار سرمایه و تکنولوژی، یکی از مولفههای اساسی فعالیت اقتصادی است، گفت: نیروی کار بهعنوان یک مکمل توانمند، نقش پررنگی در تکمیل این چرخه بازی میکند بهاعتقاد کارشناسان اقتصادی، حمایت و ارزشگذاری نیروی کار حتی میتواند چالشهای سرمایه و تکنولوژی را پوشش دهد و در برخی موارد به توانمندسازی آنها منجر شود.
وی با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند سال اخیر پیرامون حمایت از تولید، ارتقاء معیشت و کاهش تورم افزود: منویات رهبری بیانگر اهمیت نیروی کار است. حمایت از تولید درحقیقت حمایت از نیروی کار، اشتغال، و حمایت از نیروی کار و اشتغال در حقیقت حمایت از تولید قلمداد میشود، اینکه دولتهای مختلف از گذشته تا کنون برای تکریم حمایت از تولید، نیروی کار و اشتغال چه عملکردی داشتهاند؛ نیازمند بیان واقعیتهایی است که بهتر است دولت چهاردهم با وسعت دید بیشتر از دولتهای گذشته اهمیت این بخش را درک کند.
بازرس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور اظهار داشت: بهاعتقاد فعالین بخش تولید بیشترین دغدغه این بخش را در فرمایشات رهبر معظم انقلاب میتوان شنید اما اینکه مسئولین مربوطه اهمیت موضوع را درک کردهاند یا نه، نباید براساس آمارهای غیرمسئولانه و رفع تکلیف مسئولین بلکه باید بهصورت میدانی در فضای کسبوکار و تولید جستوجو کرد.
امامقلیتبار گفت: کاهش در حجم تولید واحدها، وجود چکهای برگشتی تولیدکنندگان و مشتریان آنها، محدودیت در پرداخت تسهیلات بانکها به تولید، حجم عظیم معوقات در بازپرداخت اقساط بانکی، حقوق پرسنل و بیمه تامین اجتماعی، قطع برق و گاز و سوخت تولیدکنندگان دو روز در هفته در فصول گرما و سرمای سال، تحمیل پرداخت هزینههای حقوق و بیمه و هزینه اجاره تولیدکنندگان بابت قطع برق و گاز و گازوئیل، درگیر شدن تولیدکنندگان با وجود دارا بودن چکهای برگشتی جهت تامین نقدینگی بهسمت بازارهای مالی غیررسمی با بهرههای بالا، مباحث مالیاتی و افزایش قیمت مواد اولیه و دهها مشکلات ریز و درشت دیگر تنها خروجی آن مظلومیت تولید و تولیدکننده و افزایش هزینههای تولیدکننده و افزایش قیمتها و... که اثراث آن مظلومیت نیروی کار و اشتغال کشور است.
وی ادامه داد: از تکریم نیروی کار و سرمایه انسانی تولیدکننده همین بس که با وجود دلایل متقن مبنی بر وجود هزینه متوسط ماهیانه 30میلیون تومانی برای یک خانوار 3.3نفره ولی با میانگین حقوق دریافتی یکسوم هزینه خود همچنان هرساله با اجرای سناریوی افزایش حقوق براساس تورم ساختگی دولتها دغدغه حمایت از تولید سرمیدهند و با این استدلال حدود 70 درصد همین حقوق حداقلی دریافتی کارگر برای تامین هزینه اجاره حداقلی و 30 درصد دیگر دریافتی برای آموزش و درمان و مواد غذایی صرف شده است، با این اوصاف خرید خانه، خرید خودرو، مسافرت و تفریحات و حتی تهیه برنج و گوشت و... هم برای همیشه از ذهن کارگر و خانواده آنها برداشته شده و از سبد معیشت آنان کوچ کرده است.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.