سرانجام معمای محل دفن کریستف کلمب حل شد
ساعت 24- مطالعه علمی جدیدی که به تازگی انجام شده از معمای محل دفن این دریانورد ایتالیایی و کاشف قاره آمریکا که برخی او را جاده صاف کن استعمار و بردهداری میدانند، پرده برداشته است.
نتایج این مطالعه در مستندی به نام «دیانای کلمب: تبار واقعی» ساخته یک کارگردان اسپانیایی به تفصیل تشریح شده است. آنچه در این مستند ارائه شده احتمالا به طور قطع و برای همیشه معمای چند صد ساله پیرامون تبار کریستف کلمب و محل نهایی دفن وی را حل کرده است. مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه گرانادا و در پی انجام آزمایشهای دیانای صورت گرفته که نشان میدهد بخشی از بقایای کریستف کلمب، دریانورد مشهور و کاشف قاره آمریکا، در کلیسای جامع شهر سویل دفن شده است. با تجزیه و تحلیل و بررسیهای به عمل آمده روی قطعات کوچک استخوان بقایای دفن شده و مقایسه آن با دیانای نوادگان دریانورد کریستف کلمب، دانشمندان موفق شدند با «قطعیت کامل» تایید کنند که محل نهایی دفن این دریانورد و کاوشگر مشهور، کشور اسپانیا است.
بدین ترتیب، این کشف به نوعی به بحثها و گمانهزنیهای طولانی در خصوص محل آرامگاه کریستف کلمب پایان میدهد.
دکتر خوزه آنتونیو لورنته، متخصص و استاد پزشکی قانونی در دانشگاه گرانادا که محقق اصلی این پروژه مطالعاتی است، میگوید: «این کشف، نقطه عطفی در پژوهشهای تاریخی است و به یک پرسش دیرینه پاسخ قطعی میدهد. اکنون میتوانیم با اطمینان کامل بگوییم که کریستف کلمب در کلیسای جامع سویا به خاک سپرده شده است.»
سرانجام معمای محل دفن کریستف کلمب حل شد
کریستف کلمب سال ۱۵۰۶ در وایادولید اسپانیا درگذشت. پیکر او پس از دفن در این شهر در طول سالها چندین بار از مکانی به مکان دیگر جابهجا شد و در نهایت سال ۱۸۹۸ برای همیشه در سویل به خاک سپرده شد.
با این حال، یک تابوت سربی حاوی استخوانهایی که تصور میشد متعلق به کریستف کلمب باشد سال ۱۸۷۷ در جمهوری دومینیکن کشف شد و مسائل را پیچیده کرد. این ماجرا سبب شد که اهالی دومینیکن ادعا کنند بقایای موجود در سویل متعلق به دیهگو، پسر کریستف کلمب است.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.