رفتن به محتوا
کد خبر 642650

پشت پرده حمله دوباره به ظریف

ساعت 24 - ماه‌ها و روزهای اخیر برای دولت تازه نفس پزشکیان با بحران‌ها و مشکلات پیاپی همراه بوده است. پزشکیان تنها یک روز پس از مراسم تحلیف با یکی از چالش‌های بزرگ سیاسی و دیپلماتیک خود مواجه شد و با ترور اسماعیل هنیه در تهران، صبح اولین روز کاری خود در سمت رئیس جمهور ایران را بسیار پرتنش آغاز کرد.

اما در روزهای اخیر و در اوج تنش‌های منطقه‌ای ، بعد از حملات جدی در ابتدای راه دولت منتخب پزشکیان ، بار دیگر تندروها و اصولگرایان افراطی به دنبال بهانه جویی و حذف محمد جواد ظریف از دولت هستند.

اخیرا اما به نظر می‌رسد با توجه به دورخیز دولت چهاردهم برای اصلاح این قانون ، تلاش نمایندگان از طیف تندروی مجلس برای عزل سریع تر ظریف نیز افزایش یافته است.

در واقع به نظر می‌رسد آن چه که اکنون باعث شده بار دیگر نام ظریف و درخواست حذف و عزل وی بار دیگر به این شدت از اردوگاه اقتدارگرایان مجلس شنیده شود، طرح لایحه اصلاحی بر قانون منع به کارگیری دوتابعیتی‌ها است. طرحی که می‌تواند تا حد زیادی زهر تلخ لایحه‌ای که بیشتر برای خالص سازی بود و نه بهبود امور را بگیرد و همین طرح نیز باعث آغاز دور تازه‌ای از حملات به رئیس دولت و معاون راهبردی او شده است.

کما این که اسماعیل کوثری، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی در پاسخ به این سوال که چرا تا این حد نمایندگان مجلس تاکید دارند که محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رییس‌جمهور باید دولت را ترک کند، گفت: همه باید مطابق با قانون عمل کنند و به‌همین دلیل مجلس به حضور ظریف در دولت حساسیت بالایی دارد. توجه داشته باشید که مجلس دو وظیفه اصلی دارد. یکی به حوزه قانون‌گذاری دقیق باز می‌گردد و دیگری نظارت برحسن اجرای قانون است.

وی افزود: طبق قانون افرادی که نزدیکان درجه یک شان تابعیت کشورهای دیگر را دارند نمی‌توانند مسوولیتی داشته باشند، بر این اساس است که نمایندگان تاکید دارند رییس‌جمهوری باید طبق قانون عمل کند. این قانون در جایگاه خودش تصویب شده است و همواره باید عین همان عمل شود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها