میلیاردر آمریکایی در سودای جوانی پلاسمای بدنش را تعویض کرد!
ساعت 24- یک میلیاردر آمریکایی اخیر تحت روشی که دانشمندان آن را به «تعویض روغن انسان» تشبیه میکنند، پلاسمای خون خود را به طور کامل عوض و با آلبومین جایگزین کرد.
«برایان جانسون»(Bryan Johnson) میلیاردر ۴۷ ساله آمریکایی اخیرا تحت یک روش به نام «تعویض کامل پلاسما»(TPE) قرار گرفت و ادعا کرد که این روش درمانی برای بیماریهای گوناگون مناسب است.
به نقل از ایندیا تودی، جانسون در پست اخیر خود در پلتفرم ایکس نوشت این روش که با حذف و جایگزینی پلاسمای بیمار انجام میشود، به دلیل توانایی آن در مدیریت و درمان طیف وسیعی از بیماریها مورد توجه قرار گرفته است.
پلاسما قسمت مایع خون است که سلولها، مواد مغذی، هورمونها و مواد زائد را در سراسر بدن حمل میکند. جانسون نوشت: روش تعویض کامل پلاسما همه پلاسمای بدنم را برمیدارد و آلبومین را جایگزین آن میکند. اهداف درمانی، حذف سموم از بدن من است.
میلیاردر آمریکایی در سودای جوانی پلاسمای بدنش را تعویض کرد!
آلبومین، پروتئینی است که توسط کبد ساخته میشود و به حفظ تعادل مایعات، انتقال مواد مغذی و حمایت از عملکرد بافت کمک میکند. این پروتئین از نشت مایع از رگهای خونی جلوگیری میکند و در درمانهای پزشکی یک نقش کلیدی دارد. سطح پایین آلبومین میتواند نشاندهنده مشکلات کبد، کلیه یا سوءتغذیه باشد. همچنین، آلبومین در حوزه پزشکی در درمانهایی مانند پر کردن حجم خون ازدسترفته یا برخی روشهای پزشکی مانند تعویض پلاسما استفاده میشود و به رشد و ترمیم بافت کمک میکند.
جانسون پیشتر یک لیتر از پلاسمای بدن خود را با پلاسمای پسرش به مقدار دقیق جایگزین کرده و پلاسمای خود را به پدرش اهدا کرده بود. هنگامی که پدرش پلاسما را دریافت کرد، جانسون ادعا کرد که سرعت پیری او ۲۵ سال کاهش یافت و به مدت ۶ ماه در همین حالت باقی ماند. این میلیاردر فاش کرد که تعویض کامل پلاسما دو ساعت طول کشیده است.
میلیاردر آمریکایی در سودای جوانی پلاسمای بدنش را تعویض کرد!
درباره تعویض کامل پلاسما
تعویض کامل پلاسما یک روش پزشکی است که در آن حجم زیادی از پلاسما از خون بیمار بیرون میرود و پلاسمای اهداکننده یا جایگزین پلاسما جای آن را میگیرد. این فرآیند به حذف مواد مضر مانند اتوآنتیبادیها، کمپلکسهای ایمنی و سموم از جریان خون کمک میکند. کارشناسان این روش را به تعویض روغن انسان تشبیه میکنند.
بررسیها نشان دادهاند که تعویض کامل پلاسما میتواند بر درمان بیماریهای خودایمنی، اختلالات عصبی و اختلالات خونی تاثیر بگذارد. به عنوان مثال، پژوهشی که توسط انجمن هماتولوژی آمریکا منتشر شد، اثربخشی این روش را در درمان بیماریهایی مانند میاستنی گراویس، سندرم گیلن باره و پورپورای ترومبوتیک ترومبوسیتوپنیک نشان داد.
تعویض کامل پلاسما در بخش مراقبتهای ویژه برای مدیریت وضع بیماران بدحال مورد استفاده قرار گرفته و تطبیقپذیری و پتانسیل نجات خود را نشان داده است.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.