بازنشستگان کارگری؛ شهروندان درجه چندم کشور
ساعت 24 - آخرین تلاشها برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و سایر صندوقهای دولتی بازنشستگان کشوری و لشگری در حال انجام است. در این میان آنچه همسانسازی سایر دستگاهها را از متناسبسازی صندوق تامین اجتماعی دچار تمایز کرده، مساله اولویتها و زمانبندیهای اجرایی است؛ تمایزی که از نظر فعالان حقوق بازنشستگان و بازنشستگان تامین اجتماعی، نوعی تبعیض محسوب میشود و باید در اسرعوقت پایان یابد.
«رحمتالله نوروزی» عضو کمیسیون اجتماعی و فراکسیون کارگری مجلس در این باره میگوید: موضوع متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با حضور وزیر و نمایندگان دولت و صندوقها در مجلس (در هفته جاری) رسیدگی خواهد شد چون تمایزی بین صندوقها قائل نیستیم. وی ابراز امیدواری کرد که در همین ماهها و در اسرعوقت بتوانیم شرایط را برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی فراهم آوریم و لازم نیست منابع، فوراً برای اجرای این طرح فراهم شود.
«حسن صادقی» رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در رابطه با موضوع تبعیض موجود در تمایز میان صندوق تامین اجتماعی و دیگر صندوقهای دولتی اظهار کرد: ما گرفتار فضایی در جامعه شدیم که نوعی خودشیفتگی و احساس استغنا از کار کارشناسی باید نام بگیرد! نمایندگان مجلس در تصمیمات حقوقی و مزدی خود چنین حالتی را دارند. مثلاً آنان نرخ تورم را نه در حقوق کارمند لحاظ میکنند و نه در حقوق کارگر و نه در حقوق بازنشستگان!
وی افزود: در شرایطی که بیش از ۷۰درصد کل بازنشستگان کشور مستمریبگیر سازمان تامین اجتماعی هستند و باقی خانواده دولتی شامل بازنشستگان کشوری، لشگری، فولاد، نفت و... به ۳۰درصد هم نمیرسند، دقیقاً این جمعیت عظیم در اولویت قرار نمیگیرد. دقیقا در زمان رسیدگی به وضعیت صندوقها این نسبت برعکس ماجرای جمعیت صندوقها میشود و ۳۰درصد توجه به صندوق تامین اجتماعی و ۷۰درصد امکانات و توجهات به باقی صندوقهای دولتی میشود! بیشتر این حقوقی که بازنشستگان تامین اجتماعی گرفتند نیز معمولاً با فشار و اجتماعات بازنشستگان و تلاشهای تشکلها بوده است.
توسعه ایرانی
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.