رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 646707

شرکتِ سهامی «یاران قالیباف» در دولت پزشکیان

ساعت 24 - حلقه قالیباف یکی بعد از دیگری در حال گرفتن پست و سمت در دولت هستند؛ مردانی که در دوران انتخابات مجلس دوازدهم از خوان نعمت قالیباف در لیست انتخاباتی بی نصیب بودند و حالا با گوشه چشم او در بدنه دولت نامشان ثبت می‌شوند. شاید شرط قالیباف برای وفاق نیز همین بوده؛چینش نواصولگرایان در دولت پزشکیان.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف به دور از حواشی و داستان‌های مجلسی که ریاست آن را برعهده دارد در حال فرستادن مردان خود به بدنه دولت است. نواصولگرایانی که در سال‌های اخیر نامشان با نام قالیباف گره خورده بود، این روزها نامشان در اخبار انتصاب و اشتغال در سمت‌های مختلف در دولت شنیده می‌شود.

این رویه البته تازه نیست و قالیباف از زمان بستن کابینه مسعود پزشکیان سهم خود را مطالبه و دریافت کرد؛ وقتی دو وزیر دولت چهاردهم نام و نشان‌شان از گذشته‌های دور به قالیباف گره خورده بود و در دو وزارتخانه کشور و ورزش و جوانان حاضر شدند. هرچند وزیر کشور را چهره نزدیک به شخص پزشکیان نیز معرفی می‌کنند. خبرهای مرتبط

جهانگیری: روزهای سختی در پیش است/ راهی جز مذاکره نداریم/ به پزشکیان گفتم خودت باش/ نمی توانند دلایل ردصلاحیتم را بگویند/ گفتم سهمیه فردی بنزین بدهید انتقام‌گیری قالیباف و یارانش از ظریف بخاطر یک «برکناری» / رئیس مجلس از دولت کانادا برای ندادن اقامت دائم به پسرش تشکر کند!

سهم خواهی قالیباف از دولت پزشکیان به‌اندازه‌ای بود که حتی به دو وزارتخانه معمولی نیز اکتفا نکرد و چشم اسفندیار دولت را سهم خود قرار داد؛ وزارت کشور. معرفی مومنی به عنوان نیرویی نزدیک به قالیباف که سابقه آشنایی او با قالیباف به دوران فعالیت هر دو در نیروی انتظامی بازمی‌گشت صدای بسیاری از حامیان پزشکیان را درآورد هرچند رئیس جمهور تلاش کرد این انتصاب را به سبب شناخت خود از مومنی توجیه کند اما این توجیه بازهم نگاه‌ها را از سهم خواهی قالیباف دور نکرد.

قالیباف نه تنها مومنی، بلکه قائم مقام او را هم در فهرست وزرای پیشنهادی دولت تحمیل کرد و عملا وزارت آموزش و پرورش را هم سهم معاون مومنی در ستاد مواد مبارزه با مواد مخدر قرار داد.

شرکتِ سهامی «یاران قالیباف» در دولت پزشکیان/ وفاق با دولت چهاردهم به شرط گرفتن حق و حساب؟!

دنیا مالی؛ از متلک گویی به پزشکیان تا تکیه بر صندلی وزارت زیر سایه قالیباف

دومین وزارتخانه سهم قالیباف وزارت ورزش و جوانان بود اما چهره‌ای که قالیباف برای این وزارتخانه معرفی کرد – که البته از وسابقون السابقون قالیباف بود- و در ایام رقابت‌های انتخاباتی با کنایه و متلک درباره پزشکیان به عنوان کاندیدای انتخاباتی صحبت کرده بود. با این وجود حتی این دست از مسائل نیز نتوانست مانع آن شود که دنیا مالی – چهره همیشه وابسته به قالیباف- بر صدر وزارت ورزش و جوانان بنشیند.

دنیا مالی از سال ۱۳۸۴ تا ۸۸ معاون فنی و عمرانی قالیباف در شهرداری تهران و عضو شورای شهر چهارم تهران بین سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ بود، همان عضوی که با لیست اصلاح طلبان به شورا رفت و به همراه الهه راستگو در دقیقه ۹۰ پای صندوق، رای‌اش را از محسن‌هاشمی- گزینه اصلاح طلبان- به محمدباقر قالیباف تغییر داد. نوبتی هم باشد، نوبت قدردانی قالیباف بود و در سهم‌های کابینه چهاردهم یک وزارتخانه باید نازشست این رای می‌شد.

داستان شرکت سهامی که قالیباف مدیرعامل آن است و به نظر می‌رسد مقرر شده تا در دولت پزشکیان تشکیل شود به همینجا ختم نشد. اسامی آشنا هر روز سمت‌های جدید می‌گیرند، نواصولگرایانی که زیر سایه قالیباف و برداشت‌اش از وفاق راهی دولت هستند.

شرکتِ سهامی «یاران قالیباف» در دولت پزشکیان/ وفاق با دولت چهاردهم به شرط گرفتن حق و حساب؟! مجتبی توانگر ؛ بازوی توانای قالیباف در جدال‌های رسانه‌ای

۲۷ شهریور ماه سال جاری وقتی دولت پزشکیان هنوز درست در وزارتخانه‌ها مستقر نشده بود خبری از انتصاب یکی از چهره‌های قالیباف در دولت منتشر شد؛ عباس علی‌آبادی وزیر صمت دولت ابراهیم رئیسی که در این دولت وزیر نیرو شده، مجتبی توانگر نماینده تهران در مجلس یازدهم را به سمت معاون مالی، حقوقی و امور مجلس این وزارتخانه منصوب کرد.

مجتبی توانگر زیر سایه محمدباقر قالیباف در مجلس یازدهم نامش شنیده شد. در هر جدال رسانه‌ای با جبهه پایداری یا نیروهای نزدیک به سعید جلیلی، توانگر سرباز خط مقدم قالیباف بود. با همه این اوصاف یک تنه جنگیدن او مقابل جبهه پایداری، اما توانگر از لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس دوازدهم خط خورد. گفته می‌شد که حذف مجتبی توانگر یکی از شروطی بود که صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری برای رسیدن به وحدت با شورای ائتلاف پیش‌ روی قالیباف گذاشت. قالیباف هم بدون چانه زنی قبول کرد و توانگر که در آن زد و خوردهای رسانه‌ای به «زبان منفصل قالیباف» شهره بود، از لیست بیرون ماند و بعد از حضور در انتخابات حتی در بین ۶۰ نفر اول نیز قرار نگرفت.

تغییر دولت اما فرصتی شد برای دلجویی از توانگر. علاوه بر این که قالیباف می‌خواهد همان الگویی که سعید جلیلی در دولت ابراهیم رئیسی پیاده کرده را اجرا کند؛ تصرف بدنه دولت با نیروهای خود. اگرچه به خاطر تفاوت‌های شخصیتی و سیاسی رییس دولت سیزدهم و چهاردهم از اساس چنین اتفاقی ممکن نیست.

با این وجود قالیباف سعی دارد تا با یک شرکت سهامی نیروهای خود را در بدنه دولت تثبیت کند. نیروهایی که عموما در انتخابات مجلس دوازدهم نیز از خوان نعمت قالیباف محروم بودند.

شرکتِ سهامی «یاران قالیباف» در دولت پزشکیان/ وفاق با دولت چهاردهم به شرط گرفتن حق و حساب؟! محسن پیرهادی؛ دلشکسته انتخابات مجلس دوازدهم در معاونت وزارت نفت دولت چهاردهم

۲۴ آبان ماه سال جاری نیز وزیر نفت طی حکمی محسن پیرهادی را به‌عنوان معاون وزیر در امور حقوقی و مجلس وزارت نفت منصوب کرد، او برجایی نشست که مدت کوتاهی در اختیار بهروز نعمتی نماینده سابق مجلس بود اما به سرعت برکنار شد.

«محسن پیرهادی» از نمایندگان نزدیک به قالیباف در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با قرار گرفتن در لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به مجلس راه یافت، در اجلاسیه‌های اول، دوم و چهارم با رای نمایندگان به‌عنوان عضو ناظر هیئت رئیسه انتخاب شد و رئیس فراکسیون مدیریت شهری و روستایی همچنین نائب رئیس فراکسیون اکثریت (فراکسیون انقلاب اسلامی) مجلس یازدهم هم بود. او از جمله مدیران شهرداری تهران در دوره محمدباقر قالیباف بود که از سال ۱۳۸۵ وارد نظام مدیریت شهری تهران شده بود و ریاست سازمان بسیج شهرداری تهران را هم برعهده داشت.

 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها