رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 647003

صنعت گردشگری روی تردمیل

ساعت ۲۴ - رئیس فراکسیون میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی مجلس با بیان اینکه شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی که تنها بازوی اجرایی وزارت میراث فرهنگی است در دهه‌های گذشته بیش از آن که درگیر توسعه باشد درگیر بروکراسی اداری بوده است گفت: در دهه‌های گذشته صنعت گردشگری به‌جای توسعه روی تردمیل رفته است و امیدواریم انتصابات جدید حوزه گردشگری این صنعت مهم را از چرخه معیوب خارج کند.

محسن فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه روز گذشته وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌دستی رئیس‌ هیئت‌ مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی را منصوب کرد و امیدواریم این انتصاب به نفع توسعه گردشگری تمام شود گفت: شرکتی که به‌عنوان تنها بازوی اجرایی این وزارتخانه شناخته می‌شود برنامه‌ریزی و توسعه زیرساخت‌های صنعت گردشگری از قبیل مراکز اقامتی، اردوگاه‌های‌گردشگری، مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی، مناطق نمونه گردشگری، مجتمع‌های سیاحتی و تفریحی، تاسیسات و تجهیزات جابه‌جایی گردشگر را بر مبنای سیاست‌های این سازمان برعهده دارد چقدر توانسته است در طول 16سال فعالیت از زمان تشکیل به اهداف پیش‌بینی شده‌اش عمل کند؟ و آیا به معنای واقعی «مادر توسعه ایرانگردی و جهانگردی» بوده است؟

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز در حوزه زیرساخت‌های صنعت گردشگری به عنوان صنعت ثروت‌آفرین، شرایط مطلوبی نداریم و با این همه مراکز تاریخی و گردشگری بخش گردشگری ما از مراکز گردشگری تا مجتمع‌های رفاهی بین راهی تا تاسیسات و تجهیزات جابه‌جایی گردشگر نتوانسته است رضایت بخش باشد گفت: به‌عنوان مثال در توزیع مراکز رفاهی بین راهی به‌جز اتوبان تهران- قم و قم-اصفهان که بیشترین مراکز رفاهی بین راهی را دارند در دیگر جاده‌های کشور حتی جاده‌های شهرهای شمالی که از جهت گردشگر بیشترین تردد جاده‌ای را دارند در وضعیت مطلوبی قرار نداریم و عموماً خانواده‌ها برای توقف و استفاده از امکانات بهداشتی و رفاهی دچار مشکل هستند.

عضو مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس دوازدهم افزود: از مجموعه حمام‌های آب معدنی کشور چند درصد به لحاظ سازه، امکانات و خدمات استاندارهای جهانی دارند؟ آیا مناطق نمونه گردشگری ما به‌معنای واقعی کلمه نمونه هستند؟ واقعیت این است که ما امروز در تراز مجتمع‌های سیاحتی و تفریحی از برخی کشورهای منطقه نیز عقب افتاده‌ایم و بخش مهم اینها به‌دلیل نبود شناخت از ذائقه و نیاز مخاطبان حوزه گردشگری و نبود اراده کافی برای توسعه آن بوده است که امیدواریم با حمایت‌های صورت گرفته در برنامه هفتم و حضور مدیران کارآمد این بخش رونق آفرین شود.

وی تاکید کرد: فراکسیون گردشگری در دوره جدید فعالیت شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی نظارت جدی بر عملکرد این شرکت خواهد داشت تا جبران کمبودهای گذشته صورت گیرد. /

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها