واحدهای تولیدی به تعمیرگاه تبدیل میشوند
...
ساعت 24 - هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران، عنوان کرد که با تداوم سیاستهای فعلی در حوزه تجارت، نهتنها زمینه صادرات کالاهای تولید شده فراهم نخواهد بود که بیم آن وجود دارد امکان عرضه این محصولات در بازارهای داخلی نیز میسر نباشد و رقبای منطقهای بازارهای داخلی را هم تصاحب کنند.
رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران با انتقاد از سیاستهای بانک مرکزی، این سیاستها را عامل افول تجارت خارجی دانست و گفت: تجارت خارجی تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز و مقررات خلقالساعه رو به کاهش گذاشته است. آینده صنعت نیز بهرغم تعیین شعار جهش تولید و هدفگذاری دستیابی به رشد 8 درصدی در ابهام قرار گرفته و امکان بازسازی خطوط تولیدی وجود ندارد.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، هرویک یاریجانیان با تاکید بر اینکه حال صنعت وخیم است، ادامه داد: بازرگانان و صنعتگران در حال حاضر با گرفتاریهای فراوان از جمله تامین انرژی، تامین ارز و تامین نیرو به بازارهای بینالمللی دست پیدا میکنند و ظرف سه الی چهار سال آینده در صورت تداوم این سیاستها نهتنها زمینه صادرات کالاهای تولید شده فراهم نخواهد بود بلکه بیم آن وجود دارد که امکان عرضه این محصولات در بازارهای داخلی نیز میسر نباشد.
در این صورت رقبای منطقهای بازارهای داخلی را نیز تصاحب کنند. من مسبب همه این پیشامدها را سیاستهای غلط بانک مرکزی و عدم حمایت نظام بانکی از صنعت کشور میدانم.
او با تاکید بر اینکه بانکها حمایتی از صنعت ندارند، گفت: امروز کدام بانک، تسهیلاتی برای تامین ماشینآلات به متقاضیان اعطا میکند؟
در این شرایط که صنعتگر باید انرژی، نیروی کار و حتی نقدینگی را خود تامین کند، فرار سرمایه رخ میدهد. کما اینکه اکنون نیز نهتنها جذب سرمایه وجود ندارد که خروج سرمایه نیز در جریان است. در حال حاضر بسیاری از صاحبان واحدهای تولیدی به این فکر هستند که چگونه سالن و کارخانجاتی که در اختیار دارند را اجاره دهند.
همچنین اکثر سالنها و واحدهای تولیدی در شرق تهران یا به تعمیرگاه خودرو تبدیل شده یا به انبار مواد غذایی وارداتی و غیروارداتی تغییر کاربری یافته است. در این شرایط عملاً چشمانداز مثبتی نسبت به صنعت وجود ندارد.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.