اگر کارگران و بازنشستگان به خیابان بیایند...
.
ساعت 24 - زمان و مبلغ پرداخت مابهالتفاوت متناسبسازی بازنشستگان تامین اجتماعی که به عنوان مطالبه این عده از ماههای ابتدایی سال محسوب میشود، همچنان در وضعیت ابهام قرار دارد.
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور در این رابطه گفت: پرداخت مابهالتفاوت متناسبسازی در وضعیت ابهام قرار دارد. تنها ۳ میلیون تومان از این مبلغ پرداخت شده و برای ماههای دیگر از سازمان طلبکار هستیم.
نصرالله دریابیگی با اشاره به مشکلات کارگران و بازنشستگان گفت: مشکل اصلی ما در حال حاضر دستمزد ناچیز کارگران و بازنشستگان است. در این شرایط سخت، انتظار داشتیم وزارت کار و سایر نهادها توجه ویژهای به کارگران و بازنشستگان داشته باشند اما متاسفانه اینگونه نبوده است.
وی ادامه داد: حقوق و مستمری کفاف هزینههای زندگی را نمیدهد و تقریباً ۷۰ تا ۸۰درصد حقوق کارگران و بازنشستگان فقط کفاف تامین ۱۰ تا ۱۵درصد از هزینههای زندگی را میدهد. رسیدن به چنین وضعیتی نتیجه سالها بیتوجهی به قانون است.
دورنمای تصمیمات دولتی، نگرانکننده است
دریابیگی گفت: در حالیکه رئیسجمهور بارها در زمان انتخابات شعار اجرای قانون دادند اما متاسفانه دورنمای تصمیمگیریها در دولت نگرانکننده است. این فعال صنفی افزود: معیشت جامعه کارگری و بازنشستگی که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند، در وضعیت دشواری قرار دارد. ضمن اینکه باید توجه داشته باشیم که یکی از شاخصههای مهم رونق اقتصادی، اجرای صحیح قوانین مربوط به دستمزد است. اگر این قوانین به درستی اجرا شوند، قدرت خرید کارگران افزایش مییابد و میتواند به رونق اقتصادی کمک کند. در واقع ما با سرکوب دستمزدها نه تنها کمکی به تولیدکننده و رونق اقتصادی نمیکنیم، بلکه دوره رکود را بیشتر و سنگینتر میکنیم.
معیشت بازنشستگان در خطر است
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور با اشاره به دیدار اعضای هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی با ریاست مجلس گفت: در جلسهای دو ساعته با قالیباف مسائل و مشکلات بازنشستگان را با وی در میان گذاشتیم و قرار شد مسائل پیگیری شود. امیدواریم مسائل و مشکلات واقعا پیگیری و حل شود و آنچه وعده داده شد، شعار نبوده باشد.
خدمات درمانی تامین اجتماعی به شدت بیارزش شده طوریکه بسیاری از بیمارستانهای خصوصی بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی آتیهسازان حافظ را قبول نمیکنند. دلیل این موضوع هم بدهیهای انباشته است
دریابیگی گفت: مسائل و مشکلات کارگران و بازنشستگان فردی نیست. بیش از نیمی از جمعیت کشور را این اقشار تشکیل میدهند و بیتوجهی به خواسته آنها و اعمال تصمیماتی که معیشت آنها را بیش از پیش به خطر بیندازد، مشکلات فراوان برای جامعه ایجاد میکند. اگر فشار معیشتی کارگران و بازنشستگان را به خیابان بیاورد، امری غیرطبیعی نیست. در این صورت چه کسی پاسخگو خواهد بود؟
وی گفت: مسبب این وضعیت سیاستهای چندین ساله غلط دستگاه قانونگذاری و اجرایی است و برای حل این مشکلات، دولت، سازمان برنامه و بودجه و وزیر کار باید اقدام کنند. کسانی که در انتخابات و رایگیریها دم از حمایت از مستضعفان و اقشار کمدرآمد میزنند، اکنون وقت عمل است و باید در کنار مردم قرار بگیرند. توسعه ایرانی
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.