رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 649015

حمله یک نماینده از تریبون مجلس به وزیر اقتصاد

یک نماینده مجلس گفت: شما روزی را خواهید دید که وزیر محترم اقتصاد پشت تریبون می‌ایستد و می‌گوید قیمت ارز با طلا همبستگی دارد و چون طلا قیمتش بالا رفته پس نرخ ارز هم باید بالا برود. من خواهش می‌کنم مجلس به این بحث‌های اساسی بپردازد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: در چند وقت گذشته بیش از چند هزار میلیارد تومان از پول مردم وارد خرید و فروش طلا شده است، یعنی وارد پلتفرم‌هایی شده است که با ۵۰ هزار تومان و یا ۱۰۰ هزار تومن می‌توان طلا خرید.

بنابر روایت ایسنا، نماینده تربت حیدریه و مه ولات در مجلس ادامه داد: وقتی دولت مردم را به خرید طلا تشویق می‌کند و مردم در این پلتفرم‌ها با سود حداقل ۴۰ درصدی که در ذهن خودشان دارند، سرمایه‌گذاری می‌کنند، یعنی حتماً طلا در سال آینده باید بالای ۴۰ درصد رشد داشته باشد وگرنه مردم از این سرمایه‌گذاری که کردند قطعاً سود نخواهند برد. خبرهای مرتبط

انتقاد نماینده مجلس از طرح ‌اتهام‌ جاسوسی ام آی سیکس و ساواکی علیه ظریف/ انتصاب ظریف بهانه‌ عقده‌گشایی‌های سیاسی و تخریب دولت شده است قالیباف: مجلس به دنبال مچ گیری از دولت پزشکیان نیست/ تنها سند اصلی ما برنامه هفتم است انتقاد چهره حامی زاکانی در مجلس از عدم وصول یک طرح مهم/ نائب رئیس مجلس: پیگیری می‌کنیم

زنگنه تاکید کرد: این یعنی ایجاد یک بهانه جدید برای افزایش قیمت ارز. یعنی شما روزی را خواهید دید که وزیر محترم اقتصاد پشت تریبون می‌ایستد و می‌گوید قیمت ارز با طلا همبستگی دارد و چون طلا قیمتش بالا رفته پس نرخ ارز هم باید بالا برود. من خواهش می‌کنم مجلس به این بحث‌های اساسی بپردازد. در شرایط تحریمی و در شرایطی که الان بخش زیادی از تولید ما برای نقدینگی و برای تسهیلات معطل مانده است، این چه استدلالی است که دولت با ۵.۶ میلیارد دلار از ارز صادراتی، شمش طلا وارد کند و آن‌ها را تبدیل به سکه کند و با حباب هفت میلیون تومان بفروشد و هیچ دستگاه نظارتی هم ورود نمی‌کند؟ لاهوتی: دولت از فرصت موافقت‌نامه‌های تجاری استفاده کند

همچنین، مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری با بیان اینکه «تراز تجاری کشور در هشت‌ماهه سال جاری ۹ میلیارد دلار منفی بوده است»، اظهار کرد: در زمینه موافقت‌نامه‌ها و معاضدت‌نامه‌های تجاری باید دقت شود که جوری نشود که فقط نگاه‌مان به واردات باشد و صادرات کاهش یابد.

وی با اشاره به موافقت نمایندگان مجلس با تصویب لایحه موافقت‌نامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند گفت: موافقت مجلس با این لایحه فرصتی برای دولت است که همان‌طور که وارد می‌کنیم باید امکان صادرات هم داشته باشیم؛ این نوع موافقت‌نامه‌های تجاری فرصتی برای صادرات و واردات به ویژه صادرات است.

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر لاهوتی تاکید کرد: بدیهی است که مجلس با لایحه‌ای که سبب مثبت‌شدن تراز تجاری کشور، حل مشکل دولت و شکوفایی اقتصاد شود، موافقت می‌کند و دولت نیز باید از این فرصت استفاده کند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها