رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 649017

عدم‌النفع ۴۳ همتی صنایع کوچک به دلیل قطعی برق

ساعت 24 - معاون وزیر صمت از عدم‌النفع ۴۳ همتی صنایع کوچک در تابستان امسال به دلیل قطعی برق خبر داد.

به گزارش مهر، رضا انصاری مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران امروز -دوشنبه ۱۵ بهمن- در نشست خبری اظهار کرد: در حال حاضر ۴۸ هزار میلیارد تومان زیرساخت فرسوده در شهرک‌های صنعتی داریم.

وی افزود: برای بهبود وضعیت زیرساخت‌ها نیاز به کمک مجلس داریم که البته در حال کار روی این موضوع هستیم. باید به سمتی برویم که بخشی از مالیات بر ارزش افزوده واحدهای صنعتی مستقر در واحدها در اختیار اداره‌کنندگان شهرک‌ها به منظور به‌سازی و نوسازی زیرساخت‌ها قرار گیرد.

معاون وزیر صمت درباره تعداد واحدهای راکد صنعتی نیز گفت: از ۵۳ هزار واحد صنعتی که به بهره‌برداری رسیده‌اند، ۱۲ درصد راکد است.

وی افزود: از جمله مسائلی که باعث تعطیلی واحدها می‌شود می‌توان به تامین مالی، بازار و تکنولوژی اشاره کرد.

انصاری درباره قطعی برق صنایع کوچک گفت: طبق برآوردهای مرکز پژوهش‌های مجلس، عدم النفع صنایع کوچک از قطعی برق در تابستان امسال ۴۳ همت بوده است.

معاون وزیر صمت اضافه کرد: امسال قطعی برق در استان‌های مختلف یکسان نبوده است؛ به عنوان نمونه در تهران صنایع بزرگ به مشکلات زیادی برخوردند. از نظر تامین انرژی شرایط خوبی نیست اما بهتر از قبل شده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره سرنوشت بسته حمایت از صنایع اظهار کرد: بسته حمایت دولت از صنایع در کمیسیون زیربنایی مصوب شد و در کمیسیون اقتصادی تصویب شد و ما همچنان پیگیر هستیم.

انصاری تصریح کرد: این بسته در حوزه اقساط وام‌های صنعت، مالیات، قبض‌های حوزه انرژی، بیمه‌ها و… است. کمک مالی مستقیم پیش‌بینی نکرده ایم و جنس کمک‌ها از جنس دادن تنفس به صنایع است. امیدواریم بسته مذکور در دولت تصویب شود.

وی گفت: نباید قطع برق صنایع در اولویت باشد و در صورت قطع برق باید خسارات جبران شود. این بسته می‌تواند راهی برای جبرای خسارات باشد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها