رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 649405

انتقاد حداد عادل از هواداران مذاکره با آمریکا

ساعت 24 - غلامرضا حداد عادل یکی از اصولگرایان تندروبه حساب می آید. او د رگقت وگو با ایرنا گفته است : پس از فرمایشات رهبری درباره مذاکره، عده‌ای واکنش منفی نشان داده و به فشاری که بر قشر‌های ضعیف وارد می‌شود، اشاره کرده‌اند. مسلم است که رهبری هم از این واقعیت خبر دارند، اما ایشان معتقدند که این مشکل با مذاکره با ترامپ حل نمی‌شود.

 حداد عادل اضافه کرده است: کسانی که موافق مذاکره با ترامپ هستند، می‌خواهند چه چیزی را در معامله با ترامپ برای رفع تحریم بدهند تا او راضی شود؟ رهبر انقلاب برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با «ترامپ» هستند نیز استدلال کنند.  

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: رهبر انقلاب برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با «ترامپ» هستند نیز استدلال کنند. بیشتر بخوانید رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهده‌ای تشکیل شد، اما آمریکایی‌ها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه!.ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهده‌ای تشکیل شد، اما آمریکایی‌ها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد

به نوشته ایرنا، وی با یادآوری اینکه مسلم است که رهبری هم از این واقعیت خبر دارند، افزود: اما ایشان معتقدند که این مشکل با مذاکره با ترامپ حل نمی‌شود زیرا ما یک بار همین راه را رفته‌ایم و عهدشکنی آمریکا را تجربه کرده‌ایم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خاطرنشان کرد: رهبری برای موضعی که دارند استدلال می‌کنند، خوب است کسانی که موافق مذاکره با ترامپ هستند نیز استدلال کنند.

حدادعادل بیان کرد: از این افراد باید پرسید آیا ترامپ نسبت به قبل تفاوت کرده و بهتر شده است؟ آیا مواضع زورگویانه او را نسبت به چین و روسیه و کانادا و دانمارک و مکزیک و آفریقای جنوبی و خصوصاٌ غزه و فلسطین و ایران نمی‌بینید؟

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها