رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 649549

سخنگوی دولت:

تصویب لوایح پالرمو و CFT را در راستای منافع خودمان دنبال می‌کنیم

ساعت ۲۴- سخنگوی دولت گفت: دو لایحه سی اف تی و پالرمو که موضوع پولشویی و کمک به سازمان‌های تروریستی را مطرح می‌کند جزء موضوعاتی است که در راستای کمک به اقتصاد خودمان و راستای منافع ملی خودمان دنبال می‌کنیم.

فاطمه مهاجرانی درباره فشار حداکثری علیه ایران گفت: اتفاقا یکی از موضوعاتی که مهم است این است که انقدر قرار گرفتن ایران در سه کنج اقتصادی برای ایران مهم است که یکی از مفادی که دنبال می‌کند این است که ایران از لیست سیاه خارج نشود.

وی ادامه داد: طبیعی است که ما در این شرایط باید دست بالا را داشته باشیم و خودمان به سمتی نرویم که خودتحریمی کنیم. به همین جهت دو لایحه سی اف تی و پالرمو که موضوع پولشویی و کمک به سازمان‌های تروریستی را مطرح می‌کند جزء موضوعاتی است که در راستای کمک به اقتصاد خودمان و راستای منافع ملی خودمان دنبال می‌کنیم.

ایلنا 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها