اسامی محصولات غیرمجاز بهداشتی و شوینده اعلام شد
ساعت ۲۴- سازمان غذا و دارو اعلام کرد: برخی محصولات بهداشتی و شوینده که بدون مجوزهای قانونی در بازار عرضه شده است، سلامت مصرفکنندگان را به خطر میاندازد.
بررسیهای این سازمان نشان میدهد برخی محصولات مرتبط با بهداشت فردی و شستوشو، بدون رعایت ضوابط لازم تولید و توزیع شده است و این محصولات به دلیل ترکیبات نامشخص و احتمال ایجاد عوارض پوستی و تنفسی، مورد تایید نیست.
ایرنا در خبری نوشت:محصولات غیرمجاز شناساییشده شامل مایع ظرفشویی گلیسیرین (سوپر جام)، مایع سفیدکننده (آذر پلاس)، پودر لباسشویی دستی و ماشینی (دوباج)، تمیزکننده بدن و صابون حجمدهنده صورت (PASTEL)، اسپری بدن (MY WHY / BYLY) و رولان (SUECIA) است.
سازمان غذا و دارو تاکید کرده است که استفاده از این محصولات ممکن است منجر به حساسیتهای پوستی، مشکلات تنفسی و سایر عوارض بهداشتی شود از این رو شهروندان باید هنگام خرید محصولات بهداشتی، از اصالت کالا اطمینان حاصل کرده و فقط از مراکز معتبر تهیه کنند.
سازمان غذا و دارو همچنین نسبت به مصرف این اقلام هشدار داده و از مردم خواسته است از خرید و استفاده آنها خودداری کنند و در صورت مشاهده این اقلام در بازار، موضوع را به مراجع ذیصلاح گزارش دهند تا اقدامات قانونی لازم انجام شود.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.