برندگان لوح، نشان و تندیس امینالضرب
...
ساعت 24 -اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برای نهمین سال پیاپی، جشنواره کارآفرینی امینالضرب را برای معرفی و بزرگداشت کارآفرینان و بزرگان اثرگذار اقتصاد کشور به پاسداشت یک عمر فعالیت آنان در عرصه علم، کارآفرینی و اقتصاد کشور برگزار کرد. در این مراسم از 7 چهره اثرگذار در روند توسعه اقتصادی کشور تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
ن
نهمین دوره جشنواره کارآفرینی امینالضرب توسط اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. این مراسم که برابر معمول 9سال گذشته در تالار وحدت تهران و با حضور جمع کثیری از اعضای اتاق بازرگانی تهران و فعالان بخش خصوصی و نمایندگان تشکلها برگزار شد از 7 چهره اثرگذار در روند توسعه کشور با اعطای لوح، نشان و تندیس امینالضرب تجلیل شد.
این مراسم با سخنان محمود نجفی عرب، رئیس اتاق تهران، آغاز شد که طی آن امید، روح کارآفرین و کارآفرینی عنوان و اعلام شد که اگر نظام حکمرانی کشور دست از تصدیگری برداشته و با تمرکز روی نظارت و رگولاتوری، فضای کسبوکار را برای فعالان اقتصادی تسهیل کند، روح امید به جامعه تزریق شده و موجبات رشد و شکوفایی اقتصادی و خروج از دوران سختی و عسرت فراهم میشود.
در ادامه این مراسم بیانیه با یادی از درگذشتگان و کارآفرینانی که در سالهای قبل برگزیده مراسم امینالضرب شده اما امروز در قید حیات نیستند، یاد و خاطره آنها گرامی داشته شد. پس از آن با قرائت بیانیه هیات داوران، برگزیدگان به ترتیب معرفی شده و مورد تجلیل قرار گرفتند.
پدر اینترنت ایران
نخستین برگزیده نهمین مراسم امینالضرب که مورد تقدیر قرار گرفت، سیاوش شهشهانی، چهره ماندگار ریاضی و کسی بود که ایران را از طریق اینترنت به جهان وصل کرد. او فردی است که موفق شد پسوند دات آیار (.ir) را در اینترنت جهانی برای سایتهای ایرانی به ثبت برساند. اتاق تهران نیز با اعطای لوح و نشان امینالضرب از این دانشمند برجسته کشور در نهمین دوره مراسم امینالضرب تقدیر و تجلیل به عمل آورد.
خواب راحت مردم
محمود زینی، از بنیانگذاران و مدیرعامل کارخانه لایکو که در سال 1355 با خرید ماشینآلات منسوج نبافته و کالای خواب، در حالی وارد این حوزه شد که تا پیش از آن هیچ شرکتی کالای خواب در ایران تولید نمیکرد. او نخستین کسی بود که برای خواب مردم کالای باکیفیت داخلی تولید کرد. شرکت لایکو طی دهههای اخیر علاوه بر تولید برای بازار داخل، به بازارهای اروپا، آسیا و آفریقا نیز صادرات داشته است. محمود زینی به پاس فعالیتهای اقتصادیاش از هیات داوران نهمین دوره جشنواره امینالضرب لوح و نشان امینالضرب دریافت کرد.
مرد راه
جواد خوانساری، پیشکسوت صنعت مهندسی راه و ساختمان و رئیس هیات مدیره شرکت هریسون نیز، یکی دیگر از برگزیدگانی بود که به خاطر چند دهه فعالیت در عرصه ساخت و توسعه زیرساختهای کشور از جمله 20 کارخانه و مجتمع صنعتی، احداث نیروگاه، ساخت حدود 400 کیلومتر راه و پل و... با اعطای لوح و نشان امینالضرب مورد تجلیل قرار گرفت.
فولاد آبدیده
محمدرضا جابر انصاری که سابقه عضویت در هیات نمایندگان اتاق تهران را نیز در پرونده خود دارد و از بنیانگذاران گروه صنعتی سپاهان است، نیز به واسطه دههها فعالیت اقتصادی و حرکت در مسیر توسعه کشور، از سوی هیات داوران به عنوان برگزیده این دوره جشنواره کارآفرینی امینالضرب شناخته شد. جابرانصاری نیز با دریافت لوح و نشان امینالضرب مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.
گنج کارآفرینی
محمدرضا تقی گنجی، از بنیانگذاران گروه صنعتی رازی و رئیس هیات مدیره کارخانه یزد تایر نیز از چهرههای شناخته شده اقتصاد کشور است. خانواده گنجی از دیرباز در بازار تهران فعال بودند و در صنایع مختلفی از تولید چسب گرفته تا لاستیک و تایر، نخ تایر و کربن فعالیت دارند. آنها حتی در دورهای بیمه رازی را هم راهاندازی کرده و به یکی از بیمههای بزرگ کشور تبدیل کردند اما بعدها از مدیریت آن خارج شدند. محمدرضا تقیگنجی نیز از سوی هیات داوران نهمین دوره جشنواره کارآفرینی امینالضرب به پاس چند دهه فعالیتهای گسترده در حوزه تولید و کارآفرینی به عنوان برگزیده اعلام شد و لوح و نشان امینالضرب اتاق تهران را دریافت کرد.
کارآفرین کهنهکار
در بخش پایانی مراسم و زمانی که نوبت به اعطای تندیس کارآفرینی امینالضرب رسید، نام احمد گرامی، رئیس هیات مدیره گروه صنعتی گلستان، اعلام شد. این کارآفرین باسابقه با نزدیک به هفت دهه فعالیت برای 8200 نفر اشتغال ایجاد کرده است. گروه گلستان 730 فروشگاه زنجیرهای دارد. گلستان در سال 1349 نخستین شرکتی بود که در ایران به تولید چای بستهبندی شده پاکتی با دستگاههای تماماتوماتیک روی آورد. گروه صنعتی گلستان طی سالها فعالیتهای خود را بسیار گسترش داده و در حوزه تولید محصولات غذایی، توزیع، واردات خودرو و... فعالیت میکند و علاوه بر داشتن یک خیریه برای نگهداری کودکان بدسرپرست یکی از بزرگترین مجموعههای درمانی کشور با هزار تختخواب را در بخش شمالی بیمارستان امام خمینی ساخت و با تجهیزات کامل به دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا کرد.
بزرگمرد تجارت
دیگر برگزیده برتر نهمین دوره جشنواره امینالضرب که تندیس کارآفرینی این جشنواره را دریافت کرد، محسن جلالپور، فعال اقتصادی باسابقه و خوشنام و رئیس اسبق اتاقهای بازرگانی کرمان و ایران بود. جلالپور که در هیات مدیره بیش از 20 شرکت حضور دارد، قریب به 10هزار شغل ایجاد کرده و 1.2 میلیارد دلار صادرات پسته در سال دارد.
او که از خانوادهای بازرگان و تاجر است، توانست فعالیتهای اقتصادی شخصی و خانوادگیاش را بسیار گسترش دهد، به طوری که شرکت او هماکنون تولیدکننده 25درصد مغز پسته سبز دنیاست. محسن جلالپور علاوه بر فعالیتهای گسترده اقتصادی در بازارهای داخلی و خارجی که به درخشش برند ایران در جهان کمک بسیاری کرده است، در حوزه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی نیز چهرهای شناخته شده است و با تهیه و انتشار کتابهایی در معرفی بزرگان خطه کرمان سعی در شناساندن و معرفی این الگوهای کارآفرینی برای جوانان بوده است.
او همچنین یک بیمارستان بزرگ و مجهز پیوند اعضا با 5 هزار متر مربع در شهر کرمان ساخته و راهاندازی کرده است.از محسن جلالپور به پاس یک عمر فعالیت در عرصه کارآفرینی و اقتصاد کشور با اعطای لوح، نشان و تندیس امینالضرب قدردانی شد.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.