فشارها علیه چین در ماجرای ایران
ساعت 24-تیم ترامپ در روزهای اخیر تاکتیک «ضربهی دوگانه» را تشدید کرده است تا تهدید اصلی علیه اهداف خاورمیانهای خود – یعنی ایران – را بیشازپیش تضعیف کند و همزمان فشار اقتصادی بر تنها رقیب ابرقدرت بالقوهی خود، یعنی چین، را افزایش دهد.
اویل پرایس نوشت: دورهی دوم ریاستجمهوری دونالد ترامپ تاکنون نشان داده که از تجربهی دورهی اول درسهای زیادی آموخته شده است. دیگر این باور که عقبنشینی به انزواگرایی نوین بهترین راه برای «عظمت دوبارهی آمریکا» است، کنار گذاشته شده است.
به هر حال، از میان ۱۴ رئیسجمهور مختلف (غیر از ترامپ) از سال ۱۹۳۲، ۱۰ نفر به رشد اقتصادی سالانهی بیشتری در ایالات متحده نسبت به ترامپ دست یافتند، در حالی که ۳ نفر عملکرد ضعیفتری داشتند و ۱ نفر نیز همان نرخ ۲.۳ درصدی را حفظ کرد. دورهی اول ریاستجمهوری ترامپ همچنین آغازگر شتابگیری نفوذ قدرتهای چین و روسیه در پایگاههای ژئوپلیتیکی سابق آمریکا، بهویژه در منطقهی غنی از انرژی خاورمیانه بود.
در نتیجه، انزواگرایی نوین او در دورهی اول ریاستجمهوریاش جای خود را به اجرای کامل «دکترین ولفوویتز» داده است، البته با چاشنی سبک خاص ترامپ در تجارت و معامله. در اصل، این راهبرد به فشار بر رقبای بالقوه برای نگهداشتن آنها در وضعیت تدافعی خلاصه میشود، وضعیتی که از آن، ایالات متحده میتواند توافقاتی را به نفع خود نهایی کند.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.