رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 650440

خبر مهم وزیر کار درباره واریز یارانه ویژه دولت/ زمان دقیق واریز اعلام شد

ساعت ۲۴- به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ‌مرحله اول کالابرگ الکترونیکی دولت چهاردهم تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ پرداخت می‌شود.

احمد میدری حدود ۳ ماه قبل در مورد اجرای کالابرگ در سال جاری به خبرنگاران گفت، چون بودجه‌ای برای اجرای طرح نداریم، ‌ تکلیفی نداریم و امسال اجرا نمی‌شود، اما وقتی به قانون بودجه ۱۴۰۳مراجعه کردیم، ‌در قانون به دولت تکلیف شده که کالابرگ را امسال اجرا کند.

فارس نوشت: بعد از این رئیس جمهور چندی قبل اعلام کرد که دولت می‌خواهد یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت کند و با آن دو نوبت کالابرگ الکترونیکی به ۷ دهک کم درآمد بدهد.

پس از آن احمد میدری وزیر تعاون، ‌ کار و رفاه اجتماعی گفت: کالابرگ شامل ۱۱ قلم کالای خوراکی (گوشت، ‌مرغ، ‌تخم مرغ، ماست، ‌پنیر، شیر، قندو شکر، ‌حبوبات، ‌ ماکارونی، ‌برنج‌ و روغن) برای ۷ دهک پرداخت می‌شود.

وزیر کار گفت: برای سه دهک اول هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک ۴ تا ۷ نفری ۳۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

برای اطلاع از دهک بندی خانوار می‌توانید به سامانه حمایت وزارت کار به نشانی زیر مراجعه کنید.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها