توافق تریلیون دلاری ترامپ و عربستان سعودی
ساعت 24 - «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، اعلام کرد که قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند و به توافقی برای سرمایهگذاری بزرگ از سوی این کشور در ایالات متحده به ارزش یک تریلیون دلار اشاره کرد.
د.
به گزارش شفقنا؛ وبگاه آرتی عربی نوشت: «ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره احتمال دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، در عربستان، تاکید کرد که قصد سفر به این کشور را دارد و انگیزه اصلی این سفر، مسائل تجاری است».
وی به خبرنگاران گفت: «من به عربستان میروم»، اما تاریخ دقیقی برای این سفر اعلام نکرد. او افزود: «گفتم که اگر یک تریلیون دلار پرداخت کنند، میروم؛ تریلیون دلاری که در طول چهار سال به شرکتهای آمریکایی اختصاص خواهد یافت».
ترامپ ادامه داد: «آنها با این موضوع موافقت کردند، بنابراین من به آنجا میروم».
عربستان نخستین مقصد خارجی ترامپ پس از روی کار آمدنش در سال ۲۰۱۷ بود. او از زمان بازگشت به کاخ سفید تاکنون به خارج از کشور سفر نکرده است.
ترامپ اخیراً فاش کرد که در نخستین سفر خارجی خود در سال ۲۰۱۷، عربستان را به جای انگلیس انتخاب کرد، زیرا این کشور وعده داده بود که ۴۵۰ میلیارد دلار از آمریکا خرید کند.
وی روابط تجاری نزدیکی با عربستان داشته است و در دسامبر، سازمان ترامپ از ساخت برج ترامپ در جده خبر داد.
در دوره قبلی ریاستجمهوریاش، ترامپ از حمایت خود از ولیعهد سعودی، محمد بن سلمان، در برابر پیامدهای قتل جمال خاشقجی، روزنامهنگار منتقد سعودی که در آمریکا اقامت داشت، سخن گفته بود. او اهمیت خریدهای تسلیحاتی عربستان از آمریکا را یکی از دلایل این حمایت عنوان کرده بود.
دولت ترامپ همچنین بهدنبال آن بود که عربستان را به سمت عادیسازی روابط با اسرائیل سوق دهد.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.