رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 651256

ارسال محموله ۵۰۰ تنی کمک‌های مردمی‌توسط هلال‌احمر به لبنان

ساعت ۲۴- رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از ارسال محموله ۵۰۰ تنی کمک‌های بشردوستانه مردمی‌ توسط هلال احمر ایران به مردم مظلوم و ستم دیده لبنان خبر داد.

 بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گفت: جمعیت هلال احمر ایران همواره در راستای کمک‌های بشردوستانه به مردم لبنان، به ویژه در شرایط بحران و جنگ، فعالیت‌های چشمگیری داشته است.

وی افزود: این کمک‌ها شامل ارسال محموله‌های اقلام زیستی شامل چادر، پتو، موکت، مواد غذایی نیز، شامل حبوبات و همچنین بهداشتی برای کودکان، زنان و مردان اقلامی ضروری است که در مناطق جنگ‌زده و آسیب‌دیده لبنان زندگی می‌کنند.

به گزارش مهر ؛رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: این محموله ۵۰۰ تنی از بندرعباس به مناطق مختلف لبنان ارسال خواهد شد و ادامه فعالیت‌های هلال‌احمر ایران در راستای ارائه کمک‌های بشردوستانه و انسان دوستانه به مردم مظلوم لبنان، به ویژه در شرایط بحرانی و جنگ، تاییدی بر تعهد و همبستگی انسانی هلال احمر با مردم مظلوم لبنان است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها